Hopp til hovedinnhold
IT GOES DOWN IN HIS DM (CHRIS ABOLADE/SONY)

Dreamon: – Målet i år er å bli nominert til Spellemannprisen

IT GOES DOWN IN HIS DM (CHRIS ABOLADE/SONY)


La oss gjøre det enkelt: Dreamon trenger ingen introduksjon. Sangeren/rapperen har holdt det nede med sin R&B-ete hip-hop i flere år, og nå nylig via deal med Sony. I dag kom hans nye singel «Homies», produsert av
JIA LIH alias Alex Hiew, som står bak blant andre Troye Sivans «Youth» (snart 200 millioner hos Spotify).

Låten handler om å være i et forhold som er et sted mellom dating og offisielt kjærestepar. Hør «Homies» nedenfor og sjekk ut vår prat med Oslo-hunken.
Grattis med lekker låt! Din mest catchy på lenge. Hvorfor laget du et «holde på»-anthem?
– Takk, kult at dere syns det. Det er
for sure et «holde på»-anthem. Låta skrev seg selv da jeg hørte beaten. Det gjør ofte det for meg, det må føles naturlig. Jeg føler mange i dag kanskje er redd for å commit til noe, fordi det ofte ser ut som gresset er grønnere på andre siden via sosiale medier. Pluss, hva er bedre enn det stadiet når man er nyforelsket og ting er ukomplisert? Beste.


Basert på din erfaring, hva er trickset til å få et forhold som er mer enn dating – men ikke offisielle kjærester – til å funke?


– Helt ærlig, jeg har ingen «Homies». Så om noen der ute er down, holla. Hah! Neida…


Joda… Så hvordan har kjærlighetslivet ditt vært denne sommeren?


– Hvis evig lange netter i studio på Tøyen og sove på madrass i stua til PVCIFY kan beskrives som et kjærlighetsliv, så har det vært intenst og utfordrende. Jeg har aldri hatt en mer fokusert, men samtidig
draining sommer. Har ikke vært i parken eller på stranda en eneste gang. De som følger meg på Snapchat vet. Men jeg har vært litt på (utestedet) Lawo noen lørdager da… Jeg jobber med å få ferdig EP’en min nå og det er det aller viktigste for meg.


Men hvis du hadde hatt tid til dem… Hva er det beste med Oslo-jenter?


– At de er så sinnssykt deilige.


Hva er det verste med Oslo-jenter?


– At fordi de er så sinnssykt deilig, så leker de sinnssykt deilige. Lowkey så maker det sense tho.


Preach, ass…. Hei, vi så at du gikk ut på Facebook og sa du jaktet på en «usjenert» jente til den kommende musikkvideoen. Hvordan går jakten? Går det ned i din DM?


– Jeg
fikk noen DM’s ass, uten å fronte. Det går ned i min DM,
for sure, både sønnen til Arnold Schwarzenegger (se her) og Stephen James aka aka @whoiselijah sender meg DM’s… #pause… Sistnevnte ba meg «relax myself» på dama hans sin Instagram, hah! Det ble en flau samtale fra hans side. Helt sykt, jeg bare viste litt kjærlighet liksom.


Du gjør andre menn stressa, yo… Så hva er målet ditt for 2016s siste halvdel?

– Å gjøre ferdig EP’en, få den ut og bli nominert til Spellemannprisen. Det hadde vært kult å reise rundt å gjøre shows etter release. Ellers gjøre ferdig mer ny musikk,
grinde enda hardere og forhåpentligvis putte ned arbeidet som gjør at du kan se oss på noen store scener neste sommer.
 

Les mer