Hopp til hovedinnhold
DET PRESSEBILDET HER ? (ARMIN HOUMAN/SONY)

Dreamon: – Her åpner jeg meg og forteller nøyaktig det jeg føler om alt

DET PRESSEBILDET HER ???? (ARMIN HOUMAN/SONY)

Natten før Anthony Vartdal alias lillesøsteren døde i en alder av 21.

Vi utsatte derfor vår planlagte gladsak om minialbumet til i dag. 

Crawl Before You Fly gjestes av Hele Norges Madcon-Tshawe, men også Oslo-jenta Hamy Nguyen, Finding Muzyamba fra Ås og den amerikanske rapperen Jalen Santoy

EP-en er i stor grad et internasjonalt samarbeid, og produsert av Laudz (Tropkillaz, Brasil), Minorstep & WE SINK (Hellas), Jia Lih (Australia) og PVCIFY (Norge). 

Intervjuet ble gjort noen dager før dødsfallet. Se hva ærlige Dreamon forteller 730 om Crawl Before You Fly – låt for låt – nedenfor.

«Destiny» feat. Hamy Nguyen
– Låta handler om hvor jeg kommer fra, oppveksten min. familien min. Drømmene mine, tankene mine rundt min plass i gamet. At jeg føler det er min skjebne å få til det her.
«Get Wild»
– Denne er straight up for klubbene, festene. Denne låta startet som noe helt annet, en skisse med temaet på introen. Vi har jobbet sakte men sikkert med produksjonen og kommet frem til en banger jeg håper folk vil like. s/o Jalen Santoy som hoppet på låta, han er en sykt rå artist fra USA som er på vei opp nå.
«Fuckin’ With You»
– Dette er part 2 til «Get Wild». Vi er fortsatt i klubben, vi fester og gjør det vi gjør. Afterparty er et sted hill side på vestkanten med noen chicks som digger Hip-Hop og R&B.

may the bridges i burn light the way up ???? @kristofferalvarado

Et bilde publisert av @dreamon

«Weak»
– Her snakker jeg til denne generasjonen jenter som vokser opp altfor fort. Vi lever i en verden styrt av sosiale medier – followers, likes, materielle ting er veldig i fokus om dagen. Vi blir aldri fornøyd og mange strever etter å oppnå en viss sosial status. Her snakker jeg for gutta med et stort hjerte som blir nedprioritert fremfor de kjipe med mye penger, og til alle jentene der ute som ikke helt vet hva de vil, men rusher seg ut i det alikevel.
«Homies»
– Det offisielle «hva er vi nå»-anthemet. Stemningen rett før man blir sammen. Videoen forklarer bedre enn hva jeg kan. 


«Like You Love Me»
– Første singelen som ble gitt ut fra EP’en. Denne skrev jeg etter første kjæresten min gjorde det slutt med meg. Denne beskriver tiden like etter breakup’en, som var tøft for meg. Heldigvis lærte jeg å kjenne meg selv, kom over det og fikk det mye bedre med tiden.


«Crawl Before You Fly»
– Det mest personlige sporet på tapen. Derav tittelsporet. Dette startet som en helt annen låt, som vi flippet til denne. Innholdet i teksten var det samme, men jeg valgte å levere alt på nytt da beaten ble noe helt annet enn utgangspunktet. Her åpner jeg meg og forteller nøyaktig det jeg føler om alt, og legger ikke skjul på hva jeg virkelig mener.

Mye mer Dreamon hos 730 her!

Les mer