Hopp til hovedinnhold
(AUDIENCE NETWORK)

Dramadronning-alarm: Damages

Den stilige (og tidvis veldig skumle) serien Damages har fått mye kjærlighet for sitt finurlige manus og sine dødsgode skuespillerprestasjoner, samt – ikke minst – toppet 730s tidligere «Topp 5 serier akkurat nå». Siden første sesong premierte i 2007, har hovedrolleinnhaverne Glenn Close og Rose Byrne, samt brødrene og serieskaperne Todd A. Kessler og Glenn Kessler raket inn en haug med Grammys og til og med en Golden Globe for den psykologiske thrilleren (som i USA nå vises på DirecTVs Audience Network, mens TV3 har den i Norge).
39 episoder dyp –  og til tross for en noe svak tredje sesong – håper vi serien fortsatt skal holde koken. Se traileren for den kommende fjerde sesongen her, med litt for svett publikumsfrieri’ete valg av musikk. (Fortsetter nedenfor.)

Super-FILF Ted Danson har tidligere gjort en amazing jobb i serien, med sin legendariske cameo i første sesong. I den kommende fjerde runden medvirker blant andre John Goodman (fra Big Lebowski <3), og Bailey Chase, «kjent» fra Saving Grace og Ugly Betty. Premiere 13. juli.
Ekte prat: Damages sesong 1 er noe av det beste du kan bruke en 200-lapp på: Platekompaniet  (Pk, når skal dere begynne med nedlastning?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer