Hopp til hovedinnhold
DRIZZY VS. YEEZY (CNN, YOUTUBE)

Drake tyner Kanye West etter det tårevåte radiointervjuet

DRIZZY VS. YEEZY (CNN, YOUTUBE)

– I used to wanna be on Roc-A-Fella then I turned into Jay / now I got a house in LA, now I got a bigger pool than Ye


Drake blir stadig mer varm i trøya. Ikke uten grunn. (Og når det kommer til bassenget; Aubrey juger
ei.) 

Det har dog stort sett vært god stemning mellom OVO- og G.O.O.D.-sjefene, og Drake var med å skrive tre av låtene på Kanyes forrige album.


Men beefen med Ye-artisten Pusha T gjorde The 6 God pottesur på begge, noe han minnet om i Chicago for snaue to uker siden da han kalte Ye for en
flopp fra scenen. 

(Chicago-superstjernens nyeste album
ye er på 48. plass på Billboard 200 etter 12 uker, mens Drakes plate Scorpion er nummer 4 etter åtte uker.)


Hos radiostasjonen 
WGCI i hjembyen sin, forteller Kanye
at han syns situasjonen er trist.


– Når vi snakker om Drake-greia, blir jeg truffet et veldig følsomt sted, sier 41-åringen ærlig.


– Fordi man henger rundt folk og de kommer til huset ditt og er rundt familien din og sånn, og så blir de sur på grunn av en beat og så sender de deg lilla demon-emojier, legger Ye til, og hinter om at Drake har truet ham. Med emojier. 


Hihi? Ja, det er en del som humrer av denne angsten til Kanye. Blant andre Drake.


Noen timer etter intervjuet poster Toronto-pappaen et polaroidbilde av seg med «The Boy 666666666» som håndskrevet caption. Insta-caption er en munter, men djevelsk hilsen til Kanye: ????????


Drake arkiverte Insta-bildet kort tid etter, for så å poste det igjen. 
 
I intervjuet sier Kanye også at han ikke hadde noe å gjøre med innholdet på «The Story of Adidon», hvor Drake blir slept av Pusha for å holde sønnen sin hemmelig. Ye mener at alt egentlig er all good. Ish.  
– Det er ikke noe beef. Ingen kommer til å gå i fengsel. Det er ikke noe mellomting. Vi alle har kjærlighet for Drake. Vi forstår at (disselåten) gjorde ham sint. (Men) jeg føler at Drake var ufølsom, som, uansett måte, stresset meg etter
TMZ, da jeg var i Wyoming for å bli frisk igjen, få orden på ting og jobbe med musikken min. Og du vet vi kommer til å bli forsonet en dag. Fordi vi må, fordi vi har jobb å gjøre. Alle disse stemmene er bare for mektige.


Kanye West benytter også anledningen til å beklage uttalelsen på TV-showet til TMZ, hvor han sa at 400 år med slaveri høres ut som et valg.


Han svarer også –
endelig – Jimmy Kimmel-spørsmålet om Ye tror Donald Trump bryr seg om svarte mennesker, i motsetning til George Bush. Svaret er ja. Ye mener Trump er opptatt av å få støtte fra svarte.


Ye begynner nesten å gråte live på lufta da han snakker om Don C; sin tidligere partner som han har lagt seg ut med. Kanye sier at det er dette bruddet som er grunnen til hans personlige sammenbrudd. I forkant gråter programlederen Kendra G og får klem.
 

Ikke gi Ye lilla demo-emoijer, gi Ye en klem. 
 
Heldigvis tok det ikke lang tid før Kanye var seg selv igjen. Her bryter han janteloven ved å gi sin egen selfie fire flamme-emojier: 

♫ Æsj? Hør hva Kanye rapper om svigersøstrene sine… 

Les mer