Hopp til hovedinnhold
MEEK FEAT. CARDI B & DRAKE HVER FOR SEG (INSTAGRAM)

Drake og Cardi B stiller for Meek Mill, JAY-Z forklarer Kanye West-linje

MEEK FEAT. CARDI B & DRAKE HVER FOR SEG (INSTAGRAM)


Meek Mill angrer trolig på at han begynte å sutre om Drake på Twitter i 2015, angivelig fordi han synes kanadieren var litt for nære hans daværende kjæreste Nicki Minaj. Beefen toppet seg med «Back to Back»; noe så sjeldent som en disselåt som ble til en hitsingel som varte i flere måneder. (Mens folk hørte Meeks diss til Drake, «Wanna Know», ca. én halv gang?)


Men begge er voksne godgutter, og ikke fullstendig uventet endte de beefen, noe de viste i høst på scenen i Boston. 

Hør Meek og Drakes kliss nye låt «Going Bad» her, artig produsert av Atlanta-gutten Wheezy:Bak kulissene hadde Maybach Music- og Young Money/Cash Money-stjernene dog for lengst begravet stridsøksen. 

– Vi hadde da faktisk være i kontakt med hverandre trolig i et år før det, sier Meek til Power 106s The Cruz Show i snutten nedenfor.   


– Men vi ville at timingen skulle være riktig og catch up først slik at det ble naturlig og effektivt. Budskapet var å vise kjærlighet og bygge broer, ikke brenne broer. Man ser mange broer bli brent i hip-hop hele tiden og alle tar det alltid til et nivå hvor det ikke kan fikses. Det var ikke en konkurrerende greie, vi hadde det moro. Vi vokste av det, det gjorde oss sterkere.


Fortsetter nedenfor.
 
Det ser altså ut til at Meek og Drake har skvist beefen på ekte, mens eksen Nicki Minaj og Cardi B fortsatt har klørne ute. (Selv om de i forrige måned sa delvis ble enige om å slutte å krangle.)

Det er derfor artig at Philadelphia-rapperen har med Cardi på den nye Bangladesh-låten «On Me». Han insisterer dog på at duetten ikke har noe å gjøre med Nicki.


– Hvorfor skulle ikke jeg gjøre en låt med Cardi? Jeg uansett allerede ha gjort det, forteller Dream Chasers-sjefen til Beats 1, og minner om at han har vært innelåst i et halvt år.
Nicki har dog ikke med Drake på sitt nye album, og NSFW-musikkvideoen til remixen hun slapp i natt er kun featuring Lil Wayne.
 


Meek ble arrestert i fjor etter å ha blitt anklaget for å være involvert i en slåsskamp og for å ha kjørt uaktsomt med motorcrossykkel (basert på en video han postet på Instagram).

Her forteller Meek om arrestasjonen og løslatelsen hos Ellen DeGeneres:I april kom 31-åringen ut fengsel etter å ha sittet inne i nesten seks måneder.


– Jeg vil bare være på en positiv greie, tjene penger, gjøre det jeg gjør på den måten jeg trenger å gjøre det, det er ingen følelser involvert, sier han om samarbeidet med Cardi.Meek er personlig på singelen «Oodles O’Noodles Babies», hvor han blant annet adresserer rettsaken.– When I went to court, the judge said, «Meek, you a menace to society»…

– Got a black judge tryna tear me down / all this jail time probably wear me down

Han nevner også
fetteren som ble myrdet – og referer til Kanye Wests infamøse uttalelse om at «400 år med slaveri høres ut som et valg».


– On the pavement, with his brains out / with the white sheet, he was laid out / wanna ask Ye «is this a choice?» / it was like this when I came out / what the fuck is you really complaining bout?
Championships, hans fjerde album, kom i dag. Utenom Cardi og Drake har han med blant andre
JAY-Z, Rick Ross, Fabolous, Kodak Black, London-jenta Ella Mai og 21 Savage.
 
JAY-Z HAR ALLTID HATT RYGGEN TIL MEEK MILL (TWITTER) 

Shawn Carter, som fyller 49 i neste uke, leverer som vanlig. Men mange mente han disset on/off Donald Trump-supporter Kanye West.

– No red hat, don’t Michael and Prince me and Ye / they separate you when you got Michael and Prince’s DNA / I ain’t one of these house niggas you bought / my house like a resort, my house bigger than yours

Jay tok til Twitter og forklarte at han selvfølgelig ber folk slutte å sette ham opp mot Ye, slik mange pleide å gjøre med Prince og Michael Jackson. (Den påfølgende linjen er en diss til Trump og svarte folk som Jay mener selger ut ved å støtte ham.) 

Full klaff for Meek? Sjekk ut albumet her:Sterk scene: Drake sier unnskyld til Meek:


LOL.

PS: Tilbake til Norge: Skjøt musikkvideo på rømmen fra Bastøy fengsel – se premieren her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer