Hopp til hovedinnhold
AUBREY OG TORY UT PÅ TUR (INSTAGRAM)

Drake gjør 22 konserter i Europa med tidligere rival

AUBREY OG TORY UT PÅ TUR (INSTAGRAM)


Etter fjorårets
Aubrey & The Three Migos Tour, gjør Drake seg klar for The Assassination Vacation Tour.


Artig tittel. Og artig nok har han med sin kanadiske kollega Tory Lanez, som ikke hadde mye til overs for Drizzy da han startet.Etter at Tory slapp
The New Toronto rappet Drake «all you boys in the new Toronto want to be me a little». Senere ba stjerneskuddet folk slutte å kalle Toronto for The 6, navnet Drake var med å gjøre kjent. Etc. 


Men nå er det altså beef-ferie.Tiffany Calver fra BBC Radio 1 er med som DJ. Så, hvor går ferden?
 
 
 
 


Selv om Drake og Tory skal være i Europa i seks uker, ser det – foreløpig – ikke ut som det blir noen konserter i Skandinavia.Turnéen starter i Manchester 10. mars og ender i Amsterdam 26. april, men de 22 konsertene er fordelt på kun syv byer. Gutta slipper altså å reise så mye, da folk kommer til å reise til dem. De spiller for eksempel i London i seks dager.Billettene kommer i salg på internettet fra og med fredag.Veldig løse ord på gatene sier at en norsk festival har booket Drake. Men det lyder nesten for sjukt til å være sant… Fingre dog krysset!

Mens Drake og Tory har blitt venner, er det ikke så god stemning mellom Drizzy og kanadiske The Weeknd, etter babylinjen på den nye Gesaffelstein-singelen  «Lost in the Fire» som Abel gjester. Drake har nå avfulgt sin tidligere kompis på Instagram. Pussig nok har Aubrey startet å følge Soulja Boy, som nylig anklaget Drake for å ha kopiert ham opp gjennom karrieren. Hehe.
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer