Hopp til hovedinnhold
AUBREY GRAHAM MED BLACKFACE ANNO 2007 - MEN FOR EN GOD SAK (DAVID LEYES/GOOD MUSIC)

Drake forklarer bildet som Pusha T bruker som cover på disselåten

AUBREY GRAHAM MED BLACKFACE ANNO 2007 – MEN FOR EN GOD SAK (DAVID LEYES/GOOD MUSIC)

Pusha T gikk løs på Drake fra alle kanter via «The Story of Adidon»
 


(Vel, han har lite å utsette på Drizzys musikk, som er det kanadieren er kjent for.)


Et av høydepunktet med dissen er coveret, som viser en 20 år gammel Drake med
Jim Crow-skjorte og
blackface; den gamle rasistiske, amerikanske tradisjonen hvor hvite skuespillere sminket seg som svarte for stort sett stereotypiske, nedlatende roller. Til det hvite publikummets store fryd.


Altså ikke en good look for Drake, hvis mor er hvit.


Pusha hevder at bildet, tatt av David Leyes, ble fjernet fra hans Instagram angivelig fordi han ikke hadde lov å bruke det, noe som fikk mange til å tro at Drizzy stod bak flaggingen.

First time this has happened to me…

A post shared by Pusha T (@kingpush) onMange spekulerer kjapt om bildet, uten å ha googlet. Som ventet er ikke fotografiet helt som Pusha kanskje velger å tro. Via Instagram Stories forteller Drake nå om bakgrunnen.


– Jeg vet alle nyter sirkuset, men jeg vil forklare… Bildet er fra 2007; en tid i livet mitt da jeg var en skuespiller og jeg jobbet med et prosjekt om svarte skuespillere som slet med å få roller, kun stereotypiske klisjéroller.


– Bildene representerer hvordan afrikansk-amerikanere ble portrettertfeil i underholdning. Meg og min beste venn på denne tiden, Mazin Elsadig, som er en skuespiller fra Sudan, forsøkte begge to å bruke våre stemmer for å sette lys på hvordan det kan være på audition som svart skuespiller.


Dette for å markere frustrasjonen ved å ikke alle få en rettferdig sjanse ibransjen og poengtere at svarte skuespilleres kamp ikke har forandret seg mye, skriver Toronto-gutten.

På «The Story of Adidon» sier Push at Drake nylig fikk barn med en fransk pornostjerne, samt at han gjør narr av Drakes produsentpartner Noah «40» Shebib, som lider av multippel sklerose.

Adidon er det angivelige navnet på det planlagte merket Drake skal starte med adidas (som gjør YEEZY med Drakes nye uvenn Kanye); en miks av navnet adidas og det angivelige navnet på Drakes angivelige sønn Adonis.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer