Hopp til hovedinnhold
Under skjorta til Drake finnes det et eget univers med tatoveringer (instagram/champagnepapi)
Under skjorta til Drake finnes det et eget univers med tatoveringer (instagram/champagnepapi)

Baris på Barbados: Her en en guide til åtte av Drakes tatoveringer

Drake er på Barbados-ferie.

Tilfeldig valg av land? Hva med COVID-19?

Yolo?

Aubrey har her blant annet snoket utenfor barndomshjemmet til eksen Robyn Rihanna Fenty og lagt tørstefeller i baris.

Noe han har dokumentert på sin Instagram Stories.

Kanskje Drake fortjener en ferie, da det har vært et begivenhetsrikt år så langt for artisten. Med feider, ny musikk og engasjement for Black Lives Matter-bevegelsen. Samt innspilling av sitt kommende, sjette studioalbum.

(I dag slapp han singlene «POPSTAR» og «GREECE» med DJ Khaled.)

Men nå er det altså skjorteløs solferie for 33-åringen – og under skjorta til Drake er det et helt eget, voksende univers av tatoveringer.

Blant annet en haug av ansikter. (Pussig nok har småbarnsfaren ennå ikke tatovert trynet til Ri.)

730.no tok en titt på de mest kjente fjesa og laget en mini-guide over hvem som er hvem på overkroppen til den kanadiske mogulen.

Hold deg fast!

Drake sine åtte mest betydningsfulle tatoveringer

(Instagram/champagnepapi)

Familie først

1. Onkel Steve

Det er ingen hemmelighet at Drakes barndom ikke var helt A4, og at mamma Sandi har gjort mye av jobben. Hun har selvsagt æresplassen på rapperens rygg med et en stor tatovering av henne på ryggen. Men en annen som også har betydd mye for livet og karrieren til Drake er onkel Steve. Synlig plassert på øvre del har Drizzy et bilde av onkelen, som er blitt kreditert for å ha inspirert kanadieren til å begynne med musikk.

2. Bestemor Evelyn

Bestemor Evelyn Sher er selvsagt med på familietreet. Hun har også fått en prominent plassering ved siden av onkel Steve. Drake har tidligere uttalt at han alltid har sett på Evelyn som en lykkebringer, og at hun guidet han i musikkarrieren. Evelyn døde i 2012.

3. Mamma Sandi

Det er vel ingen som har betydd mer for entreprenøren enn mamma-Sandi. Hun er en prominent figur i livet hans og har fått portrettet sitt tatovert på høyre side av ryggen. Sandi alias Sandra Graham er en tidligere engelsklærer og blomsterforhandler som har oppdratt Drake alene etter hun skilte seg fra faren. Superstjernen var da kun fem år. Han har tidligere uttalt at han er en skikkelig mammagutt (SURPRISE?) og hyllet henne i utallige låter. (På albumet If You’re Reading This It’s Too Late går låten «You and the 6» til Sandi.)

4. Pappa Dennis

Pappaen til produsenten, Memphis-karakteren Dennis, har også fått sin rettmessige plass på kroppen til Drake. Det til tross for deres noe distanserte forhold under oppveksten. Superstjernen har tatovert et mugshot av faren, som satt i fengsel for doprelaterte forhold.

(instagram/champagnepapi)

Folka som tar deg til topps

1. Mentor Lil Wayne

Mentorer er viktig å ha på veien frem til suksess å ingen har vært viktigere for Drake enn Lil Wayne, som oppdaget Toronto-gutten og signerte ham til sitt Young Money. Weezy er plassert på Aubreys venstre overarm. De to har samarbeidet tett i en årrekke… Men Lil Wayne sier at han alltid danker ut Drake når de teamer opp 🙂

2. Inspirert – eller besatt – av Aaliyah

Drake kjente ikke Aaliyah, som døde i en flystyrt i august 2001, men har hele sin karriere gjort et poeng ut av at han er besatt (?) av artisten. Han har til og med skrevet et brev til den avdøde popstjernen. I august 2010 skrev han: «Ikke bare var jeg din største fan, men jeg elsket deg virkelig.» Aaliayh er foreviget med et stort portrett midt på ryggen. Nedenfor er videoen til klassikeren «Try Again», som tok 1. plass i USA og 5. plass i Norge i 2000:

3. Sade er hans andre muse

Ikke bare har kanadieren én tatovering av den britiske-nigerianske artisten Sade – men to. Han har ifølge OkayAfrica vært oppslukt av artisten i årevis, og har mange ganger vist sin hengivenhet på ulike måter. Men tok det kanskje til grensen da han fikk den belgiske tatovøren Inal Bersekov til å tatovere portrett nummer to med innskriften: «With Love Sade X».

4. Produsenten 40

40 alias Noah James Shebib er produsent på alle Drake sine album og en av de tre grunnleggerne av OVO Music. Den 37 år gamle musikeren betyr åpenbart mye for Drake da han har fått plass på overkroppen, og det er kanskje ikke så rart. Utenom å være Drakes trofaste geni av en musikksjef, ble 40 diagnostisert med MS i 2005.

(instagram/champagnepapi)

(instagram/champagnepapi)

Se også: Drake lister sine topp 5 rappere

PS: Er karrieren til Drakes kanadiske kollega Tory Lanez kjørt etter dramatisk fest i Hollywood Hills?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer