Hopp til hovedinnhold
Dr. Dre og Nicole Young på premieren til Straight Outta Compton i Los Angeles i 2015 in Los Angeles (Jason Kempin/Getty)
Dr. Dre og Nicole Young på premieren til Straight Outta Compton i Los Angeles i 2015 in Los Angeles (Jason Kempin/Getty)

Dr. Dre kommenterer kravene fra Nicole Young

Dr. Dre vs. Nicole Young kan koste mogulen skjorta.

Ekteparet, som har vært gift i 24 år, kniver nå i rettsalen etter at Nicole i sommer ba om skilsmisse.

Ifølge rettsdokumentene ber den fremtidige ekskonen til Dr. Dre om ektefellestøtte på 1 936 399 dollar per måned, som tilsvarer en månedlig godtgjørelse på mer enn 17 millioner kroner.

Under dagens runde i retten – som trolig foregår via videokonferanse – slår den 50 år gamle musikkveteranen ned på kravene ifølge TMZ.

– Alt dette ser ut som vrede fra en sint person som blir forverret av opportunistiske advokater, sier Dr. Dre.

Nicole Young, som selv er advokat, krever allerede nå 5 millioner dollar til å dekke utgiftene til sin egen advokat i forbindelse med skilsmissen.

Dre hevder i dag at denne summen ikke utgjør mening og at den består av «uautoriserte avgifter».

Compton-mannen forteller at han lar Nicole bo gratis i hans enorme Malibu-hus, som er verdt 20-25 millioner dollar, og at hans private kokk lager mat til henne tre-fem ganger i uken som hans vakt bringer henne.

Dre sier også at han betaler for hennes American Express Centurion Black Card, som hun angivelig belaster med 150 000-350 000 dollar per måned. Altså opp mot drøye 3 millioner kroner per måned.

Truly Young, Dr. Dre og Nicole Young på Tom Ford AW20-visning på Milk Studios i West Hollywood i februar 2020 (Kevin Mazur/Getty)

Truly Young, Dr. Dre og Nicole Young på Tom Ford AW20-visning på Milk Studios i West Hollywood i februar 2020 (Kevin Mazur/Getty)

I rettsdokumentene lister Nicole Young sine månedlige utgifter.

Totalen blir på mer enn 2,5 millioner dollar per måned:

Tøyvask og rengjøring: 10 000 dollar per måned

Kjøp av klær: 135 000 dollar per måned

Utdanning og levekostnader: 60 000 dollar per måned

Underholdning: 900 000 dollar per måned

Donering til veldedighet: 125 000 dollar per måned

Boliglån: 100 000 dollar per måned

Telefon og internett: 20 000 dollar per måned

Nicole, som har datteren Truly Young (19) og sønnen Truice Young (23) med N.W.A.-stjernen, sier at Dr. Dre har en voldelig fortid og hevder at han også har vært voldelig «under ekteskapet».

Rettsdokumentene har med tekstmeldinger som Dre skal ha sendt Nicole som hun synes var skremmende. «Hvorfor ignorerer du meg? Skal jeg komme til deg?», er noe av det som produsenten angivelig skrev.

Dr. Dre er ifølge Forbes god for 800 millioner dollar.

Dette på grunn av inntekter fra sin musikk og ikke minst salget av hodetelefoner-selskapet Beats by Dre til Apple. Nicole hevder at Andre Young er verdt 1 milliard dollar.

Les også:

A$AP Ferg om beefen med sin gruppe:  – Det er supersmålige greier

Nyeste saker fra 730.no

Les mer