Hopp til hovedinnhold
«SO MY MOM IS LIKE SO RUDE» (COMEDY CENTRAL)

Downton Abbey møter Keeping Up with the Kardashians?

«SO MY MOM IS LIKE SO RUDE» (COMEDY CENTRAL)

Hva hadde skjedd om en sendte Kardashian-klanen hundre år tilbake?

Realityserien hadde nok blitt noe à la Another Period. Kanskje ikke et stort sjokk, da dette er en ting serieskaperne Riki Lindhome og Natasha Leggero også har prøvd på. Med blant annet Ben Stillers firma Red Hour i produsent-sofaen, utspiller det amerikanske kostymedramaet seg i 1902 der vi følger familien Bellacourts.

I det herskapelige hjemmet hos Rhode Islands mektigste familie er det stor kamp om å bli populær og søstrene Lilli (Natasha Leggero, Neighbors og He’s Just Not That Into You) og Beatrice Bellacourt (Lindhome fra My Best Friend’s Girl og Changeling) tar det fort tungt når Helen Keller får mer oppmerksomhet enn dem.

Selv om du lever et liv i rikdom er det hardt å ekstistere i starten av 1900-tallet. Ja, du har kanskje huset fullt av tjenere du kan omdirigere til en hver tid, men som kvinne kan du ikke lese og om du ikke gjør som mora di sier avliver hun kanskje to av dine tolv hester.


Fortsetter nedenfor
FØRSTEMANN TIL Å HA STØRST EGO (COMEDY CENTRAL)

Den fjollete versjonen av Downton Abbey ble utgitt på Comedy Central sommeren 2015, og sesong 2 startet for kort tid siden. Det hele kan minne litt mer om revy enn TV-serie, men hvilken revy har navn som Christina Hendricks (Mad Men, Drive og Life As We Know It), David Koechner (Anchorman 1 & 2 og Get Smart), Perez Hilton, Jack Black (The School of Rock og King Kong) og Ben Stiller (Zoolander 1 & 2, Dodgeball og Night At The Museum) på programmet, kombinert med overskrifter fra WordArt? Og ikke minst, hvor mange revyer har husbandets kjenningsmelodi fremført av Snoop Dogg?

Men tilbake til det fjollete, for Another Period er så sannelig nettopp dét. Litt for meget kanskje? Noen vil sikkert si det motsatte, men takket være ytringsfriheter får folk heldigvis lov til å preferere underholdning der det kun handler om å gjøre de rareste ting.

Det skal sies at det fins mang et gullkorn, og historielæreren har fått en løylig (les: artig) konkurrent.

ALL OUTFITS FROM BALMAIN AND YEEZY (COMEDY CENTRAL)

I Entertainment Weekly føler de at sketsjene om å befinne seg i år 1902 kan ta litt overhånd, men at en sterk casting og overraskende vitser løfter opp serien. Hos Hitfix er de også imponerte over uforutsette vitser. 
– Idéen bak showet startet opp som en sketsj som har utvidet seg til en serie, noe som resulterer i noen ujevnheter. Men når den treffer er det like hysterisk som alle de skrikende menneskene som ødelegger ting i teaserne til neste episode, skriver det amerikanske nettstedet. Dommen fra 730 bikker litt mer over på den labre siden og gir serien med 10 episoder pr. sesong 2,75 av 5 klapp.


Her er en liten titt på Comedy Centrals Another Period:  

Se også:
Netflix-serie selv lettskremte bør seNyeste saker fra 730.no

Les mer