Hopp til hovedinnhold
GLEM TERKEL, PASHA ER I EN ORDENTLIG KNIPE (SKJERMBILDE)

Pasha dopes ned og tortureres av Royane Harkati – heldigvis er det musikkvideo

GLEM TERKEL, PASHA ER I EN ORDENTLIG KNIPE (SKJERMBILDE)

– Dette er helt sjukt as. Dette er fackings svenske tilstander.

Pasha gjør det ikke lett for seg selv i sin nye musikkvideo. Til lyden av Coucheron-produserte «Purple Pudding» ser vi Rykkinn-rapperen bli utsatt for grove voldshandlinger av den norske Instagram-personligheten Royane. Det gikk et øyeblikk så hardt for seg at brillene til Pasha fløy av gårde 🙁

Sjekk ut premieren nedenfor en kjapp chat med Pasha <3

Du er kjent som retroprins. Har du fått en mer moderne flow den siste tiden? 
– Alltid 90’s i hjertet! Men har hørt for mye på Post Malone, osv. Umulig å ikke bli påvirket. Blir for kjedelig å gjøre det samme igjen og igjen. På dette albumet var det mer fritt og gjorde hva jeg ville. Uansett sound og stil.

Du blir dopet ned i videoen. Hva er forholdet ditt til drugs? 

– Jeg har ikke så mye forhold til det egentlig.  For min del blir jeg ikke noe bedre av det eller mer inspirert.  Pluss jeg får bare angst av sånt har jeg funnet ut.  

Er det greit at en del rappere hyller piller, lean, coke, etc? 

– Altså, så lenge musikken er fet gir jeg litt faen. Om det faktisk er deg og livet ditt og du klarer å få meg til å tro på det.  Kjør på. Men om du ikke er about that shit; lkke lat som. Blir for corny. Men altså ikke drep deg selv da. 
 

Hvordan var det å bli torturert av artisten Royane Harkati?

– Royane var så konge gjennom hele prodden. Men det ene slapet var så hardt at brillen mine fløy av sted. Ellers all good! Shout out til henne og slangen hennes.  
For deg som fan, hvordan har 2018 vært når det kommer til rapmusikk?

– Ganske spesielt. Blir bare større og større.  Mer og digge og mer og hate på.  Digger at det dukker opp nye subsjangre konstant. Nå er emo-trap the shit. Spennende tider dere. Og i Norge. Rappere får deals konstant nå. Dette er egentlig sjukt! Også dukker nye folk konstant. Isah er helt klart next up!
Hvordan blir juleferien for deg?

– Jeg vet ikke. Mamma vil ta med hele fammen på ferie. Men jeg vet ikke. Hun er for LIT! 

Hva er målet ditt for 2019?

– Målet er å drepe Rockefeller 9. mars ❤️ Jeg stresser allerede. Men vet det blir vakkert og gudelig.
 
Se premieren via regissør William Blofeld

Se også Pasha brekke ned låt for låt: – Ble overrasket over hvor cute jeg høres ut

Nyeste saker fra 730.no

Les mer