Se hva Donald Trump svarer angående benådning av Tiger King

9. apr 2020 kl. 10:34

Joe Exotic ber nok en gang Donald Trump om hjelp (Netflix, skjermbilde YouTube)

Donald Trump utelukker ikke at Joe Exotic fra Tiger King blir satt fri.

Når et show er nummer 1 hos Netflix – inkludert Norge – er det sannsynligvis planetens mest sette akkurat nå. Dokumentarserien blir til og med snakket om under pressekonferanser i Det hvite hus(et).

Natt til torsdag, midt i koronakrisen, ble Donald Trump pussig nok spurt om han kan vurdere å benåde Joseph Allen Maldonado-Passage alias Joe Exotic.

Se også: Ektemannen til Joe Exotic: – Han er i koronakarantene i fengselet

Donald Trump Jr. har under et intervju gjønet om at han skal sjekke om pappa kan få til dette.

DT svarer reporteren at han ikke vet noe om Tiger King, og lurer på hva journalistene synes om en eventuell benådning. De forente (del)staters president avslutter med å si at han skal undersøke saken.

– I’ll take a look!

Se Donald Trump bli spurt om Tiger King:

Som de fleste med tilgang til internett nå vet, ble Joe Exotic dømt til 22 års fengsel for å ha bestilt drap på sin rival, dyreaktivisten Carole Baskin.

57-åringen hevder å være uskyldig.

Glem løvenes konge (Netflix)

Karantenesuksessen Tiger King: Murder, Mayhem and Madness har blitt sett av 34 millioner mennesker bare i USA i løpet av 10 dager, som er mer enn Netflix-flaggskipet Stranger Things‘ sesong 2 i samme periode.

(Hvis Joe Exotic-dokumentaren var en kinofilm som ble sett av like mange, ville det tilsvare nesten 310 millioner dollar.)

Se også:

Topp 55 memes fra Tiger King

Koronaviruset stanser produksjonen av Stranger Things 4