Hopp til hovedinnhold
Bars! (Skjermbilde/nisju/yltv)

Spellemann-nominerte T Section serverer to slipp i én – her er 22Intro og Like You Do ❄️

T Section viser bredde – og hvorfor de er Karpes favoritter.

Siden de dukket opp på «Området» for snaue to år siden, har mystiske T Section rukket å bli en av Norges heteste nye rapgrupper med allerede over 2 millioner YouTube-visninger og 10 millioner streams hos Spotify.

Og som at ikke dét var nok: Trioen ble nylig nominert til Spellemann i kategorien Gjennombrudd og Gramostipend med blant andre Hagle og Victoria Nadine.

– Det er en av de i T Section som har et melodi-game som man blir helt nervøs av, sier Chirag fra Karpe i et intervju med 730.no når de blir spurt om de har favoritt-nykommere i det norske rapmiljøet.

Nå teamer Enza, M4 og Kabalen alias T Section opp med Warner Music Norge, og de er klare for å skru opp varmen enda mer fremover.

Startskuddet blir med dobbeltsingelen «22Intro» / «Like You Do», produsert av JNS (Unge Ferrari, Lars Vaular, Emir, Pasha) og Trulsmadeit (TRXD).

– Vi startet året 2022 med mange tanker og mye forvirring. I det man blir eldre innser man at familie er det som alltid kommer til å være der for deg og at det samme ikke kan sies om alle de materialistiske tingene og folka som alltid henger over deg, sier T Section til 730.no.

– Familien kommer alltid til å være det tryggeste leddet. Som vi synger om; «Vi har det vi trenger». Når det kommer til gruppa vår blir båndet vårt sterkere og sterkere for hver dag. Vi er blitt som en sterk familie, og det er ingenting som kan komme mellom det vi har.

Dobbeltslippet «22Intro» og «Like You Do» viser litt av hva vi har i vente fra T Section. Og hvorfor de er på favorittlisten til Karpe.

Den stilige musikkvideoen er i regi av nisju, som også leverer varene om dagen. 

To videoer i én – bli bedre kjent med T Section via nisju, YLTV og 730.no:

 

PS: Hvis du klør etter å legge til låtene i helgens spilleliste…

«22Intro» og «Like You Do» kommer på streaming på fredag 🔥

Mer norsk hip-hop: Rohat samler rap-Norge i Bergen – se videopremiere

Se også Sondre Justad x 730: – Jeg har vært en luring, lurt meg selv og folk rundt meg

Nyeste saker fra 730.no

Les mer