Hopp til hovedinnhold

Dobbel dose jævlige hus

Daniel Radcliffe håper folk vil godkjenne han som noe annet enn Harry Potter, og det hjelper at den britiske 22-åringen tar av seg brillene. I den kommende (februar) gyseren The Woman in Black spiller han en advokat som får seg et solid støkk via et hus hvor alt ikke er som det skal.

En annen som sliter med et drøyt hus er Katie Holmes i Don’t Be Afraid of the Dark (USA-premiere om en uke). Se traileren nedenfor og traileren til The Woman in Black ovenfor. Sistnevntes teaser er kanskje den mest stilige.

Don’t Be Afraid of the Dark er produsert og skrevet av Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth og Hellboy) mens hans protesje, tegneserieskaper Troy Nixey, debuterer i registolen, også med Guy Pearce (L.A. Confidential, Christopher Nolans skrullete Memento) foran kameraet. Filmen er basert på 1973-gyseren med samme navn, som i 2011 ikke virker så guffen:


The Woman in Black er regissert av James Watkins (The Descent: Part 2), og basert på Susan Hills roman med samme navn, samt 1989-filmatiseringen… som heller ikke ser så skummel ut. Eller litt? Denne scenen er god:


Se også: Neste Paranormal Activity (80-talls-VHS-terror)

Les mer