Hopp til hovedinnhold
petter katastrofe halva priset mdg miljøpartiet de grønne
Petter Katastrofe kaster seg inn i politikken (Skjermbilde)

Halva priset aka Petter Katastrofe disser Miljøpartiet de grønne på ny låt

Halva priset (aka det nye prosjektet til Petter «Katastrofe» Kristiansen) melder seg inn i politikken.

Selv om han innrømmer at han ikke egentlig er så engasjert.

Fredrikstad-artisten, som har forlatt pop/rap-sjangeren til fordel for folkelig bygdemusikk, slapp for få minutter siden musikkvideoen til «MDG (Jada, jada, jada)».

På den effektive låten går han ikke rundt grøten. I refrengene viser han fingeren til både Lan Marie Berg og Einar Wilhelmsen fra partiet.

«Jeg stemmer heller blankt i år enn å stemme på MDG» er budskapet.

Instagram forteller Petter litt om bakgrunnen for sangen.

«Jeg har aldri vært politisk engasjert. Det er jeg fortsatt ikke. Jeg er en enkel østfolding som er glad i biler, god grillmat og happy for å bo i et av verdens beste, flotteste og rikeste land. Jeg klør meg av og til i huet av fremgangsmåten til MDG, uten at jeg har satt meg nevneverdig inn i ting… Jeg også er jo opptatt av miljø… Men det er en eller annen ovenfra og ned holdning her og et regime som skal prakkes på folk som jeg ikke heeeelt forstår. Så da tok jeg en høyre venstre og skrev ei litta vise, jeg! Petter for President blir neppe neste opprop, men jeg syntes den blei litt artig. Link i bio! ❤️»

Frieri til bygda? Se musikkvideoen til Halva priset her:

Det er ikke første gang 31-åringen bruker stemmen sin til å disse noen.

I 2018 dedikerte Katastrofe en kritisk låt til Spellemann, P3 og hele hipster-musikkbransjen:

Hør her!

Se også: Norsk artist på Forbes’ «30 under 30»

Nyeste saker fra 730.no

Les mer