Hopp til hovedinnhold

Disser falsk Twitter-jente på YouTube

Hennes tre seneste filmer, The Unborn, Saw V og The Love Guru ble alle slaktet, så skuespilleren Meagan Good har ikke rykket mye oppover Hollywood-listen. Men til tross for at den 28 år gamle amerikaneren er en C-kjendis, har hun 60 000 følgesvenner på Twitter-profilen LoveMeagan.

Det eneste som er litt klønete er at Meagan Good ikke aner hvem det er som skriver der. Det er iallefall ikke Meagan Good.

Hennes ekte Twitter er den mye mindre populære MeaganGood.

– Dette føles rart… Jeg vil bare si til alle at jeg ikke har en MySpace og at jeg ikke har en Facebook og at LoveMeagan-Twitter-siden ikke er meg i det hele tatt, vlogger skuespilleren høflig nedenfor via YouTube.

– Ærlig talt er det ganske ekkelt, for jeg vet ikke hvordan denne personen kan si så mye, faktisk på samme måte som jeg ville sagt det. Men det er ikke meg, og dette er ikke noe kult.

I klippet leser Meagan fra den falske profilen og retter opp noe av det wannabe-Meagan-en skriver, blant annet om musikk som hun liksom skal ha laget.

– «Hei, vi forandrer singelplanene. Takk for supporten jeg fikk for «Starstruck», jeg har mer på lur. Gjør dere klare! XO XO», haha. Jeg synger ikke, jeg er ikke en sanger, haha, jeg har ingen sang som heter «Starstruck» og heller ingen andre låter. Søsteren min synger, hun heter LaMayia Good, hun er en utrolig sanger.

Meagan advarer også bransjefolk som har gitt sin kontaktinformasjon til den falske bloggeren, og ber dem vurdere å forandre sitt telefonnummer. Dessuten understreker hun at hun aldri kaller gutter for «babe».

I skrivende stund er den falske profilen fortsatt aktiv, og identitetstyven chattet nylig med artisten Sean Kingston angående hans kontaktinformasjon.

Bonus: 730.no har fått ny Twitter. Slå følge da vel.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer