Hopp til hovedinnhold
KENNETH, CEZ, $USHI & KOBE, PUMBA OG FERRARI (PARKTEATRET/BYLARM)

Disse kan ALLE se hos by:Larm

KENNETH, CEZ, $USHI & KOBE, PUMBA OG FERRARI (PARKTEATRET/BYLARM)

Årets by:Larm-lineup er glimrende, men aldersgrenser setter ofte kjepper i hjulene for de aller yngste musikkelskerne. 

Det prøver heldigvis Parkteatret i Oslo å gjøre noe med, og har siden 2013 arrangert konserter for fans under 18 også. Sjekk ut hvem som spiller via Yngling-konseptet på Facebook her

Lørdag 7. mars får du se fem av by:Larms fineste bookinger på nettopp Parkteatret, og det beste er at alle kan se showet. For en hundrings + avgift får du oppleve av landets mest lovende (mannlige) urbane artister, og du trenger selvsagt ikke festivalpass heller. 

Her er lineupen til by:Larms eneste arrangement med fri aldersgrense: 

Artistbioer via by:Larm og Parkteatret

Kenneth Engebretsen

Kenneth Engebretsen skapte i 2012 bølger i den norske rap-undergrunnen med mikstapen Baksiden av medaljen og kulthit-videoen «For Groruddalen». Siden har Kenneth etablert seg som liveartist med oppvarmingsjobber for Action Bronson, Lars Vaular og Tommy Tee, og vært en ettertraktet leverandør av gjestevers, for blant andre Bic Ice, Tommy Tee og Klish. Denne våren gir han ut sin første fullengder sammen med produsentduoen khat/hashish, som også opptrer med ham live.

 

Cezinando

Cezinando er en 19 år gammel rapper og produsent fra Oslo. Han debuterte på den norske hip hop-scenen med albumet framtid:sanntid etter en rekke gjesteopptredener for etablerte norske artister som Jaa9 & OnklP, NastyKutt og Big Ice. Andreplata Multiskitzo er på vei gjennom selskapet MER.

 

Pumba

Pumba har det siste tiåret vært en av Norges heteste rappere, uten å ha gitt ut noen album. Forventningene vokste med Pengelens-mikstapene hans og gjestevers på hits fra noen av Norges største rapartister (Karpe Diem, Jaa9 & OnklP, Madcon ++). Før jul kom endelig debutalbumet Richard Bravo, produsert av Tommy Tee og gitt ut på Tee Productions.

Onge $ushimane og Kobe-wan Kenobi

Duoen dukket opp på scenen med Yoguttene under deres minneverdige Øya-konsert i fjor sommer. Som en del av Bergens innovative hiphop-scene har $ushi X Kobe jobbet med produsenter som Kvamkollektivet og Drippin, og markert seg med sine energiske opptredener og feststemte traplåter.

 

Unge Ferrari

Unge Ferrari er en av de mest spennende norske nykommerne å følge med på i 2015. Han vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit, og vil ta lytterne sine høyt og langt av sted ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodisk R&B i krysningen mellom hip hop og pop.

Se alle på Parktetret lørdag 7. mars for 100 kr + billettavgift.

Keen på flere konserter med fri aldersgrense? (Som ikke bare er menn?)

11. april kan du se Honningbarna + Razika på Parkteatret, mens Samsaya spiller 18. april.

Se også: Unge Ferrari med Tomine Harket (#HITVARSEL) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer