Hopp til hovedinnhold
(BAD BOY/INTERSCOPE)

Diddy toger med dirty damer

Etter en stusselig mottagelse av hans forrige soloplate Press Play (2006) så har Diddy og hans selskap Bad Boy signert og spilt inn plater med et drøss av artister hvis musikk har til gode å se dagens lys. (Har du hørt om Aasim? Nei, vi trodde ikke det.)

Kritiske tunger vil nok mumle om at Diddy har falt av og burde holde seg til å promotere sin vodka Ciroc framfor å promotere artister. Verken Making the Band-vinnerne Day 26 eller barisboosteren Donnie Klang (fra samme serie) klarte å poppe off med sine utgivelser. Jentegruppa Danity Kane blåste imidlertidig nytt liv inn i Bad Boy-campen, men fikk tilslutt fyken i fjor etter et inferno av interne stridigheter, hovedsaklig i regi av gruppas mest omtalte og puppete medlem, Playboy-piken Aubrey O’Day.

Diddy fortsatte dog samarbeidet med Danity Kanes udiskutabelt største talent Dawn Richards i håp om å gjenoppleve suksessen til DK med en ny jentegruppe, men endte i stedet opp med å danne «futuristic soul»-gruppa Dirty Money, bestående av seg selv, Richards og den relativt ukjente låtskriveren og artisten Kalenna Harper. Høsten 2009 forlot Diddy sitt hjem Warner til fordel for enda mektigere Interscope, og 41-åringen og hans damer valgte solfylte Los Angeles framfor New York da trioen begynte albuminnspillingen av Dirty Moneys første (og Diddys fjerde) plate.

Se også: We ♥ Cassie

En stk MTV-realityserie og x flasker Ciroc senere er de nå ute med konseptalbumet Last Train To Paris, som følger Diddys alter ego på turen fra London til Paris i et desperat forsøk på å gjenforenes med drømmedama. Singlene «Angels», «Love Come Down», «Hello Good Morning» og «Loving You No More» med Drake har ennå ikke satt fyr på amerikanske radio- og salgslister, men Diddy og Dirty Money får hvertfall mye kjærlighet hos kritikere for å ha laget en kreativ og spennende skive, og unge/gamle helter som Swizz Beatz og Busta Rhymes har twitret opp og i mente om hvor fett det er at the big homie Sean har turt å ta en vågal og ukonvensjonell retning med sin første skive på fire år.

Hør hele albumet via norske WiMP og last ned her.

Sjekk ut videoen til Danja-produserte «Hello Good Morning»:


Major Lazer-samplede «Ass On the Floor»:


Den slicke singelen «Loving You No More» med Canadas #1 ungkar Drake:


Diddy-fest for platen gikk galt da håret til en modell tok fyr: Se video!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer