Hopp til hovedinnhold
Dette vet vi så langt om sesong 3 av Netflix-serien You
Penn Badgley er snart tilbake som Joe Goldberg i sesong 3 av You (Netflix)

Dette vet vi om You sesong 3

You er snart tilbake med en ny sesong.

Da vi først ble introdusert for Netflix-serien var det uvant å se Penn Badgley som noen andre enn Dan i Gossip Girl.

Det tok likevel ikke lang tid før han overbeviste oss alle som creepy Joe Goldberg. Gjennom to sesonger har vi sett han gjemme seg i buskene, stalke, kidnappe og drepe.

Hva Joe finner på i You sesong 3 gjenstår enda å se.

Her er likevel en oversikt over det vi vet om den nye sesongen så langt:

1) Den nye sesongen kommer kanskje i 2021

Med koronapandemien som et faktum er det ikke lenger overraskende at ting blir utsatt.

You ble dessverre intet unntak. Likevel kunne Netflix bekrefte at innspillingen av sesong 3 var i gang igjen i november.

Med det spår ivrige fans at vi forhåpentligvis kan vente oss den nye sesongen en gang i løpet av 2021.

Netflix har ennå ikke gitt en premieredato.

2) Disse karakterene returnerer

Selvsagt returnerer både Penn Badgley (Joe Goldberg) og Victoria Pedretti (Love Quinn) til sesong 3 av You.

Sistnevnte uttalte seg om den nye sesongen til NBC News i oktober i fjor.

– Jeg personlig synes det allerede er bedre enn forrige sesong. Det er alt jeg håpet på når det kommer til en verden der Joe og Love virkelig blir konfrontert med seg selv, og det skaper så mye plass for tragedie og humor, og jeg er så gira, sier hun til NBC News.

Victoria Pedretti og Penn Badgley returnerer til sesong 3 av Netflix-serien You (Beth Dubber/Netflix)

Sett bort ifra de to hovedpersonene kan vi også forvente at de som overlevde sesong 2 vil dukke opp i den nye sesongen.

Blant annet vil Saffron Burrows (Dottie Quinn, moren til Love) være med i den nye sesongen.

Saffron Burrows spiller Dottie Quinn I Netflix-serien You (Netflix)

Den amerikanske produsenten Sera Gamble, en av skaperne bak You, hinter om muligheten for at flere karakter-favoritter vil være med videre.

– En del av moroa med Joe er at han ikke er veldig flink til å gjøre dårlige ting. Han planlegger dem ikke godt. Han utfører dem ikke perfekt som en mesterhjerne. Og så er det alltid en bekymring for at ting fra fortiden hans kommer for å ta ham, sier hun til The Hollywood Reporter.

– Det som er bra med det er at det skaper et landskap for showet hvor du får se favorittkarakterene dine igjen. Ellie er fremdeles i Joes liv. Han sender henne penger. Hun hater ham, men han sender henne penger. Så døren forblir åpen for oss. Og som vi så i sesong 2 var Beck død og hun kom tilbake. En av mine favoritt-ting å gjøre er å bringe tilbake en død person. Døren er altså åpen for alles favorittkarakterer, sier produsenten.

3) Dette er de nye karakterene i You

Også nye fjes dukker opp i You sesong 3.

I sesongavslutningen av sesong 2 ble vi så vidt det var introdusert for en ny sentral karakter. Joe får nemlig øye på sin nye nabo, som trolig blir hans neste besettelse.

Det er Michaela McManus (37) som trer inn i rollen som naboen Natalie. Hun skal være en gift, profesjonell og vellykket karrierekvinne.

Joe skal dermed forsøke å finne ut hvem hun egentlig er bak fasaden…

Michaela McManus spiller naboen til Joe i Netflix-serien You (Mike Coppola/WireImage)

En rekke andre nye karakterer vil også være med i sesong 3, melder The Tab.

Den amerikanske skuespilleren Dylan Arnold (27) er for mange kjent som Noah i kjærlighetsdramaet After på Netflix og i Halloween og nye Halloween Kills. Nå skal han spille rollen som Theo i You – en høyskolestudent med et anstrengt og komplisert forhold til stefaren.

Dylan Arnold dukker opp i sesong 3 av You (Jon Kopaloff/Getty Images)

Tati Gabrielle (25) er kjent fra blant annet Netflix-serien The Chilling Adventures Of Sabrina. Nå trer hun inn i rollen som Marienne i You – en ivrig observatør av nabolagets beboere.

Shalita Grant (32) og Travis VanWinkle (38) skal spille Sherry og Cary, som visstnok blir gode venner med Joe og Love.

Scott Speedman (45) spiller den vellykkede businessmannen Mathew i You sesong 3. Ifølge IMDb dukker han opp i alle episodene i den nye sesongen.

Andre skuespillere du kanskje vet hvem er som også er med i You sesong 3:

Shannon Chan-Kent (The Fosters-spin-off Good Trouble), Christopher Sean (Hawaii Five-0), Chris O’Shea (Madam Secretary), Bryan Safi (9-1-1), Ben Mehl (The Good Wife), Mackenzie Astin (Homeland), Ayelet Zurer (Daredevil) og Jack Fisher (Agents of S.H.I.E.L.D.).

4) Slik blir handlingen i den nye sesongen av You

Sera Gamble har tidligere uttalt seg om et ønske om at hver sesong av You skal foregå på ulike steder. Den første sesongen foregikk i New York, mens den andre sesongen utspilte seg i Los Angeles.

Sesong 3 vil finne sted i forstaden.

Sera beskriver til The Hollywood Reporter at Joes nye verden vil være en mer isolert plass, borte fra hans naturlige omgivelser.

– Og nå inntar Love et helt annet område fordi hun er mor til barnet hans, men heller ikke kvinnen han trodde hun var, legger hun til.

Sesong 3 av You utspiller seg i en liten forstad (Netflix)

Ja, for vi ble nok alle ganske overrasket da Love viste seg å være like gæren som Joe. Hun drepte nemlig både Delilah og Candace – naboen og eksen til Joe.

Love og Joe har nå tilsynelatende slått seg til ro i et boligområde med et kommende barn sammen. Men det betyr nok ikke at det bare blir fryd og gammen videre.

Den siste scenen i You sesong 2 indikerer som nevnt at den nye naboen Natalie (Michaela Mcmanus) vil være en stor del av den kommende sesongen.

– Jeg vil finne en måte å komme nær deg på. Vi sees snart nabo, sier Joe mens han ser på henne gjennom gjerdet.

Den nye naboen til Joe vil trolig være sentral i sesong 3 av You (Netflix)

Selv om alt tilsynelatende har ordnet seg ganske greit for Joe til tross for omstendighetene, kan det virke som at det er på vei til å snu.

– Det viktigste med den siste scenen er at det er bekreftelse på at Joe fremdeles er Joe på en måte som ikke kommer til å være bra for Joe. At han ikke har lært at han ikke bare kan fortsette å lete etter den neste personen han kan henge sine håp og drømmer på … ting vil ikke gå bra for Joe, sier Sera Gamble til The Hollywood Reporter.

Se også: HBO med stjernespekket reboot av norsk klassiker

Les mer