Hopp til hovedinnhold

Dette vet vi om filmen til Kim Kardashian

Kim Kardashian bruker navnet sitt for å hjelpe andre.

Hvis seksten sesonger av Keeping up With The Kardashians, et titalls spin off-serier og daglig Insta-vlogging ikke var nok; nå blir det enda mer Kardashian i monitor.

Denne gangen rettes fokuset dog mot noen som kanskje trenger det enda mer – selv om produsent Kim Kardashian har sitt eget navn med i tittelen.

Snart er det nemlig klart for Kim Kardashian: The Justice Project.

Dokumentarfilmen får trolig ikke rød løper-premiere på Colosseum i Oslo, men vises av den amerikanske kanalen Oxygen, kjent for true crime og reality rettet mot kvinner.

Vi holder en knapp på at TV 2 Sumo kjøper inn filmen for norske blodfans.

De første skriveriene om Kim Kardashian: The Justice Project kom før sommeren, men nå deler både Oxygen og Kimmo mer om dokumentaren.

Filmen skal være rundt to timer lang, og sentreres rundt 38-åringens arbeid for å forbedre det amerikanske rettssystemet. Det inkluderer forsøk på frigjøring av fanger Kim mener har fått altfor streng straff.

I mai ble det kjent at TV-stjernen – med god hjelp fra et kyndig team med kvinnelige advokater – på kort tid frigjorde 17 fanger som satt inne i flere tiår for narkotikarelatert småkriminalitet.

Det startet med den narkodømte bestemoren Alice Marie Johnson, som satt inne på livstid.

Kim Kardashian gikk så langt som å møte Donald Trump i Det hvite hus for å hjelpe 64-åringen:

View this post on Instagram

Sånn har det blitt 🇺🇸 (se mer hos 730.no)

A post shared by 730.no (@730no) on

Den siste tiden har Kim Kardashian delt både bilder og historier fra andre fanger hun har møtt.

Noen av dem er kontroversielle.

Som 61-åringen Kevin Cooper, som er dømt til døden etter å angivelig ha drept to barn og to voksne ved hjelp av kniv, øks og is-hakke. Kevin er også tidligere dømt for innbrudd og voldtekt.

Kim er overbevist om at Kevin er uskyldig, noe de etterlatte etter den drepte 11-åringen Christopher Huges ikke er særlig begeistret for.

Sammen med ektemannen Kanye West har hun også vært engasjert i den noe mer håndterbare situasjonen til A$AP Rocky i Stockholm.

Alt er heldigvis ikke dystert – denne helgen fortalte Kim om et flott tiltak i et DC-fengsel.

De innsatte tilbys undervisning fra den anerkjente professoren Marc Howard, noe som gjør at de får muligheten til å få studiepoeng fra elite-universitetet Georgetown.

Dokumentarfilmskaperen deler mobilbilder via Twitter, men Kim hadde også med seg et kamerateam som dokumenterte besøket.

Noen av historiene får vi trolig høre i The Justice Project.

Kim Kardashian: The Justice Project har ennå ikke fått premieredato. 

Spin off-spådom: Kim and Kanye takes the White House kommer kanskje om et par-ti år.

Det er i hvert fall ikke utenkelig at firebarnsmoren prøver seg som politiker etter hvert – kanskje blir hun Californias første kvinnelige guvernør?

Det er uansett ikke rart at Kim er opptatt av lov og rett – pappa Robert Kardashian var tross alt en anerkjent jurist, mest kjent som forsvareren til O.J. Simpson.

Nå studerer hun selv juss på fritiden.

Se også: Instagram vil begrense mobbing, lanserer alternativ til blokkering

Nyeste saker fra 730.no

Les mer