– Dette passer perfekt for meg

6. mar 2009 kl. 00:00
JFK, MIRA CRAIG OG PETER PETERS + MOGULEN SIMON COWELL FRA UK-VERSJONEN  (TV2, ITV)

TV2 følger opp Idol med den nesten like kjente serien X Factor, med Mira Craig, talentshowveteran Jan Fredrik Karlsen og Madcons manager Peter Peters som dommere og mentorer for utvalgte wannabe-stjerner.

X Factor er rett og slett et utrolig kult prosjekt for meg å gjøre. Jeg kommer til å lære mye av det, men tror også jeg har mye å bidra med, sier Mira Craig til TV2 Underholdning

– Det skal bli spennende å gjøre noe nytt, og dette passer perfekt for meg ved siden av artistkarrieren min, 

The X Factor startet i England i 2006, med entrepenøren Simon Cowell som hoveddommer. I dag tjener han flere hundre millioner kroner i året via sine artister, blant andre Leona Lewis og den nye stjernen Alexandra Burke.

Tror du at du har talent? Her kan du melde deg på X Factor.

– Hvilken bedre arena å søke etter gode talenter enn i en splitter ny fantastisk talentkonkurranse som har vært en kanonsuksess i alle andre land, sier Peters, som utenom Norges største internasjonale suksess siden Lene Marlin og a-ha, også representerer TV-fjes og gladmodell Triana Iglesias.

X Factor starter i september med har norske MTVs tidligere VJ Charlotte Thorstvedt som programleder.

Mira Craig: – Denne videoen har blitt alt jeg kunne ønske meg.