Hopp til hovedinnhold
Kourtney Kardashian The Kardashians Scott Disick Travis Barker episode 9 recap Bucket List Goals
Kourtney (i blink 182-tee <3) er kritisk til narrativ i The Kardashians. Dette forteller hun i The Kardashians (Instagram/kourtneykardash)

The Kardashians S1E9 recap: Bucket List Goals

Den første sesongen av The Kardashians nærmer seg slutten.

Etter åtte mer eller mindre innholdsrike episoder har vi nå kommet til det nest siste avsnittet av familiesagaen til Hulu og Disney+ for denne gang. Kanskje like greit?

Kjør recap!

Kim Kardashian er fortsatt på vei til Den dominikanske republikk i sitt skamdyre nye privatfly.

Vi får utrolig nok se hva overraskelsen fra kjæresten Pete Davidson er, og jeg hadde rett!

Det er en basic gave, nærmere bestemt søtsaker. En rørt Kim synes det er utrolig koselig. «Dibs er favoritten min», sier Kim til resten av gjengen på flyet. «Jeg elsker at han gjør sånne små koselig ting».

Kim på FaceTime med sussebass Pete (Hulu/Disney+)

Kourtney spiser lunsj med venninnen Stephanie Shepherd.

Kourt forteller at hun må spise vaktelegg hver dag fordi det vil gjøre det lettere for henne å lage barn med Travis.

Stephanie spør det vi alle lurer på: Hvorfor kan hun ikke bare spise «vanlige» egg?

Kourtney sier hun ikke vet, men har hørt at vaktelegg spesielt innholder noe som skal gjøre det lettere å bli gravid. Hmmmm, interessant.

Kvinnene begynner å snakke om hvordan prosessen har vært med å filme The Kardashians. Veldig meta.

Kourtney forteller at det har gått greit for Travis. Men noe de begge har reagert på er hvordan The Kardashians fremstiller det ikke-eksisterende trekantdrama mellom dem og Scott! Noe jeg er helt enig i.

Kourtney sier at det har vært slutt mellom henne og Scott i syv år, og at de heller må fokusere på at hun har funnet sitt livs store kjærlighet, at de er forlovet og lykkelig.

100 %, fortell dem Kourtney!!

Kourtney K i episode 9 av The Kardashians (Hulu/Disney+)

Kim og gjengen har endelig kommet frem til Den dominikanske republikk.

Veldig bra reklame for Den dominikanske republikk i denne episoden! Kan de ikke komme til Oslo også, så kan byen vår få litt ekstra boost.

Som Kim fortalte oss i forrige episode så er hun der for å ta bilder for Skims Swim og coveret til Sports Illustrated sin Swimsuit Edition. Kim beskriver det som «bucket list type of shit». Okey, nå vet vi hvorfor episoden heter det.

Vi ser Kim preppe for fotograferingen med Sports Illustrated. Hun prøver forskjellige badetøy, de tar litt bilder og tester lyset sånn at alt er klart for morgendagen. Vi hører Kim nyse under pre-fotograferingen, og hun forteller oss at hun begynner å bli syk. «Jeg tok en covid-test» sier Kim. Heldigvis var den negativ, så hun skal bare ta det rolig og lade opp til shooten.

Kim the cover girl gjør seg klar for shoot (Hulu/Disney+)

Kris og Khloé spiser lunsj, og KoKo lurer på hvordan det står til med mor og Corey.

Kris sier at det går fantastisk, og nå har de blitt samboere i det nye huset hennes. «Vi har det så koselig sammen, han hjelper til mye i huset. Han hjelper med med sikkerheten og alt det der, jeg elsker at han vil beskytte meg hele tiden», sier hun. Khloé spør Kris om hun og Corey er hemmelig gift, fordi alle sier at de er det. Mor lover datteren at når hun gifter seg så skal hun få vite det.

«Når vi snakker om å gifte seg Khloé, så sier Tristan til meg hele tiden at han vil gifte seg med deg», kontrer Kris. «Jeg vet det», svarer Khloé, og sier at det er målet til slutt. «Jeg elsker ekteskap og elsket å være gift. Men jeg og Tristan er ikke helt enige, det er mye vi må jobbe med. Jeg tror på å gi folk en ny sjanse», sier Khloé.

Ærlig, jeg vet ikke hva jeg skal si. Tristan har vist Khloé hvem han er 100 millioner ganger, men hvis hun fortsatt vil gifte seg med ham, så må hun bare kose seg 🙂

Fra en tidligere episode… Yikes (Hulu/Disney+)

Kourtney står på kjøkknenet med Benito Skinner alias Benny Drama.

Benny Drama er kjent for sine parodi-videoer i sosiale medier, han har laget masse om familien de siste årene.

Kourtney har invitert ham for å lage en parodi-video for Poosh sin digitale velvære-festival. Hun vil vise alle at Poosh ikke tar seg selv så høytidelig, så hun ber Benny lage videoen.

Benny aka Kourtney 2.0 (Hulu/Disney+)

Khloé er på åpen casting for klesmerket Good American sammen med CEO Emma Grede. Hun kan ikke tro at Good American er fem år nå.

Vi ser boss lady Khloé på jobb, hun er kritisk til design, og kommer med endringer til hvordan jeansen kan se bedre ut. En stolt Khloé forteller at hun startet merket for at alle skal kunne handle uansett hvordan de ser ut. «Da jeg var større og skulle handle med søstrene mine, måtte jeg gå opp til loftet for å handle, fordi det var der de hadde plus size-klærne», forteller hun.

Mye Khloé i denne episoden (Hulu/Disney+)

Tilbake til Kim.

Hun har blitt dårligere, og man hører at hun er forkjølet. Hun spiser middag med noen venner, og igjen snakker hun om hvor søt og snill kjæreste Pete er, bla bla bla. Kim, hvem er det du prøver å overbevise!? WE GET IT; HE’S A NICE, CHILL, DRAMA-FREE MAN.

Vi ser Khloé ta bilder for Good American sin nye kampanje, og de har et America’s Next Top Model-øyeblikk hvor de velger hvilken jenter de vil ha med.

Khloé sier at da hun var yngre så hun ingen modeller som så ut som henne, og at det er godt å se modeller som ser ut som henne nå.

Tilbake hos Kourtney og Benny Drama… Noe så tørt og kjedelig å se på! For en utrolig unødvendig scene, jeg sovnet nesten.

Wooow, Kendall er på skjermen i The Kardashians!!

Jeg skrek da jeg så henne, hadde nesten glemt hvordan hun ser ut.

Kendall og Khloé er ute og kjører, de ringer Kylie og spør om hvordan det går.

Kylie forteller at hun er ferdig med barnerommet og har slettet sosiale medier. Så hun føler seg veldig avslappet og bra.

GOOD FOR KYLIE, sånn på ekte. Hvis sosiale medier ikke er bra for deg, ta deg en pause. Damene forteller Kylie at de sier de skal ut og handle gaver til henne.

Søstrene snakker om hvor koselig det er med alle barna som løper rundt, og Khloé sier hun er som en mor nummer to for Kylie. «Tenk at hun skal få sitt andre barn, livet hadde vært så kjedelig uten alle disse barna rundt meg», sier hun.

De finner en søt leketøysbutikk og Khloé sier til Kendall at 26 år ikke er for tidlig for å få barn. Kendall svarer at søsteren må chille. Khloé finner noen dukker Kris har letet etter i flere år. Hun facetimer mor, og forteller henne at hun har funnet dukkene! Kris kjøper seks stykk til barnebarna sine.

Kendall Jenner eggs Kim Kardashian Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian semen swallow Travis Barker Kanye West episode recap
Kylie og Kendall er ikke heeelt ute av serien (Disney+/Hulu)

Samtidig kriger en syk Kim seg gjennom Sports Illustrated-shooten.

Ærlig, hun ser fantastisk ut mens hun gjør det.

Kim sier hun aldri har hatt en badetøysfotografering som dette før. Sports Illustrated-redaktøren MJ Day skryter over hvor fantastisk Kim er, hun er en ekte moderne kvinne.

Kimmy har dratt til Den dominikanske republikk for en viktig photoshoot (Hulu/Disney+)

Khloé har et digital møte sammen med Good American sin VP marketing director.

Sammen forteller de jentene som ble valgt ut til kampanjen at de har fått en plass i «Good Squad» og skal bli flydd inn til LA!

The-Kardashians-Khloe-Kardashian business 730no norge
Khloé driver også sin egen business (Hulu/Disney+)

Alle jentene er veldig takknemlige og lykkelige for denne muligheten, noen av dem gråter til og med. Et ekte America’s Next Top Model-øyeblikk for andre gang i episoden.

Så kommer endelig dagen hvor kampanjen skal skytes.

Khloé forteller at de fleste ikke har vært modeller før, og dette er en drøm for dem. Vi ser jentene på photoshooten, og de er veldig fine! Khloé elsker shooten, og sier hun er så lykkelig og på et bra sted i livet nå.

Det står 06:30 AM på skjermen. Produsentene er hjemme hos Kim, og de sier det er noe som skjer, vi må til treningsrommet til Kim nå!

OKEEY DRAMA SKAL TYDELIGVIS SKJE NÅÅÅÅ I THE KARDASHIANS!

En opprørt Kim snakker med Kris på telefonen, og sier at Tristan har delt en erklæring via advokaten sin. Tristan erkjenner at han lå med Maralee Nichols da han feiret 30-årsdagen sin i Houston.

Nå er hun høygravid.

Tristan-ventejente Marlene i desember 2021 – hun er dermed i livet til Tristan 4 life <3 $$$

«Vet Khloé dette!?» spør Kris. «Jeg vet ikke», svarer Kim lowkey. «Jeg sendte Tristan en melding om det han hadde lagt ut og spurte om Khloé visste det, og han svarte at hun ikke gjorde det».

«Kylie ringer meg, jeg må legge på mamma», sier Kim. «DU LYVER!!», sier Kylie. «Går det bra med henne!?», fortsetter hun. «Khloé sover» sier Kim, «Hun vet det ikke».

Kim leser Kylie deler av erklæringen, og det er messy.

Kourtney ringer, og Kim legger henne til i samtalen.

«Khloé hadde en fest for ham på 30-årsdagen, han fløy til Houston senere den kvelden fordi han skulle spille bortekamp, og lå med henne senere på kvelden da han kom til Houston», sier Kim. WOW Tristan er en ekte h*re.

Kylie sier at hun angivelig skal føde samme dag. Kourtney sier at hvis Khloé ikke vet noe om dette, så er det sykt. «Det er never-ending, det tar aldri slutt», sier Kylie. «Et never-ending svik», sier Kourtney.

Kim sier at dette er det største tegnet. «Det triste er at Khloé har så lyst på en gutt, og Tristan ligger med denne random jenta én gang, og hun skal få en gutt. Jeg som var team han, fuck han!».

Tristan Thompson og Khloe Kardashian utenfor restauranten Craig's på Melrose Avenue i West Hollywood i 2019 (Hollywood To You/Star Max/GC Images)
Tristan Thompson og Khloe Kardashian utenfor restauranten Craig’s på Melrose Avenue i West Hollywood i 2019 (Hollywood To You/Star Max/GC Images)

Denne episoden startet svakt, men sluttet bra.

Jeg skal ikke en gang gi dere en mini-recap om hva som teases for neste uke i The Kardashians, men utifra de lille minuttene jeg så… Det kommer til å bli dramatisk! WOOOW GLEDER MEG!

Har du ikke fulgt med?

Les recap av første episode av The Kardashians her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer