Hopp til hovedinnhold

Dette forteller Jordyn Woods om Tristan Thompson og Kardashian-oppstyret

Jordyn Woods’ verden ble brått snudd på hodet da hun i slutten av februar ble tatt på fersken med Khloé Kardashians kjæreste og barnefar Tristan Thompson. Eller var det egentlig det som skjedde?

Det finnes flere teorier enn vi kan telle, men de mest troverdige har gått ut på at Jordyn og Tristan kysset på fest, og at hun skal ha innrømmet dette til Khloé, som så kastet henne ut av Kardashian-riket. En annen sier at de drev på i en måneds tid, men det høres like usannsynlig som trist ut.

Fredag kveld ble 21-åringens «Red Table Talk» med familievennen Jada Pinkett Smith publisert. Se videoen i sin helhet her. I intervjuet forteller Jordyn sin side av historien, og ifølge henne er sannheten langt fra så dramatisk som folk skal ha det til.

Kylie Jenners bestevenninne og sjelesøster forteller at dramaet startet ved at hun og noen venninner var ute og spiste i LA, og at de dro videre til en bar. Tristan var også der, men de hang ikke sammen, sier hun. En av venninnene foreslo at de skulle dra til Tristans hus da baren stengte. Jordyn sier at hun ble med på det, men at hun ikke personlig ble invitert av Tristan.

21-åringen sier at hun angrer på at hun dro dit, men at ryktene om alt hun skal ha gjort ikke stemmer.

– Jeg har aldri gitt ham en lap dance, klint med ham, sittet på ham… Vi bare var sammen som en gruppe. Vi gikk aldri bort alene noe sted, på soverom eller badet, vi var blant alle de andre, sier hun.

Jordyn sier at føttene hennes «dinglet» på Tristans, men at det ikke skjedde noe mer. Vel, ikke før senere.

Fordi Jordyn var full («jeg var full, ikke tipsy») ble hun værende til solen stod opp. Da hun skulle forlate huset hans (en sjåfør ventet utenfor) kysset Tristan henne, forteller hun til Jada. 

– Det var ikke noe lidenskap, ingenting, men på vei ut så kysset han meg. Det var et kyss på leppene. Ingen tunge, ingen klining, ingenting.

Videre sier hun at det ikke bare var Tristans feil heller, fordi «folk gjør dumme ting når alkohol er involvert».

– Jeg visste ikke hvordan jeg skulle føle. Jeg bare… «Det der skjedde ikke», tenkte hun.

Det er jo trist at Kardashian-familien kaster henne på dør etter et mangeårig vennskap dersom dette stemmer, men dem om det. Veien tilbake til Calabasas kan jo bli en fin spin off-serie fra Kris. I mellomtiden venter vi på Tristans versjon. 

Se også: Her forteller Jordyn Woods sin side av saken (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer