Hopp til hovedinnhold
Dette forholdet er giftig (Hulu)

Tell Me Lies: Steamy roman har blitt Hulu-serie

Tell Me Lies får nytt liv på skjermen.

Mange lesere falt hardt for romanen Tell Me Lies av Carola Lovering i 2019. Det tok ikke lang tid før rettighetene til en filmatisering var i boks, og nå er Hulu, showrunner Meaghan Oppenheimer og produsent Emma Roberts allerede klar med serien. Effektiv gjeng!

I Tell Me Lies møter vi Lucy Albright, portrettert av stjerneskuddet Grace Van Patten (født i 96). De siste par årene har Grace spilt i filmene The Meyerowitz Stories (New and Selected), Good Posture, The Violent Heart, Mayday og seriene Maniac og Nine Perfect Strangers.

Tell Me Lies beskrives som en forfriskende vri på toksiske relasjoner mellom unge.

Hovedpersonen Lucy Albright har en fortid med Stephen DeMarco (Jackson White), en fuckboy som gjør alt han kan for å vinne Lucys tillit – og for å få henne til sengs.

Dét til tross for at han allerede har av og på-kjæresten Diana, og ikke minst en mystisk hendelse fra fortiden som gir ham flashbacks…

Det turbulente forholdet skildres gjennom hele åtte år med opp- og nedturer – inkludert mistenkelige dødsfall. Se traileren nedenfor.

Grace Van Patten spiller Lucy Albright i Tell Me Lies (Hulu)

Serien skiller seg dog litt fra boken.

I et intervju med E! forteller Grace Van Patten (Lucy Albright) at historien stort sett er tro til det originale kildematerialet, men biroller vekkes mye mer til liv i adapsjonen.

Det er gode nyheter for skuespillerne Spencer House, Sonia Mena, Alicia Crowder, Benjamin Wadsworth og Catherine Missal, som alle har mindre roller i Tell Me Lies.

– Serien dykker virkelig inn i hver karakter, og alle karakterene har en så distinkt reise og indre kaos som de går gjennom. Du blir virkelig kjent med Lucy og Stephen i boken, men i serien dykkes det inn i hver eneste karakter og gjør det til et ensemble, sier Grace Van Patten til E!.

Hun lover videre at man vil bli virkelig investert i hver karakter og hvert vennskap.

Samtidig er det ikke alt som går etter boken.

– Alle vil bli overrasket, sier Grace.

– Ingen vil forutse hva som skjer.

I traileren til Tell Me Lies hører vi en sensuell versjon av Tove Lo-smashen «Habits (Stay High)».

Se video nedenfor!

Tell Me Lies har premiere i dag, de tre første episodene er allerede ute.

Serier hos Disney-eide Hulu pleier å vises hos Disney+ i Norge, men den har enn så lenge ikke dukket opp der. Krysser fingrene!

Nepo baby-fun fact:

Grace Van Patten alias GVP er datter av regissør og skuespiller Timothy «Tim» Van Patten (født i 59). Brooklyn-mannen har hatt regi på det som kan krype og gå av populære og kritikerroste serier; The Wire, The Sopranos, Sex and the City, Boardwalk Empire, Black Mirror, Game of Thrones, Rome, The Pacific, Perry Mason og Deadwood er bare noen av dem. Som skuespiller har han spilt i The White Shadow, Class of 1984 og The Master (serien, ikke filmen).

Class of 1984: Netflix viser filmen som ble politianmeldt av Norges lærerlag

Tim Van Patten som Peter Stegman i Class of 1984 (1982) (Guerrilla High Productions)

Se også: Hva sier utlandet om den syke norske filmen Syk pike?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer