Hopp til hovedinnhold

– Dette er verdens best produserte album akkurat nå

SERR? JA, SERR (G.O.O.D. MUSIC)

Mens sjefen for plateselskapet kjefter på paparazzi i oppkjørselen, gjør Pusha T seg klar til å slippe debutalbumet My Name Is My Name via kranglete Kanye West og hans G.O.O.D. Music-etikett. Smakebitene fra settet så langt låter gøtt (selv om det er litt rart at «Blocka» ikke er med, no?), og fars seneste singel, alias Joaquin Phoenix- og Yeezy-produserte «King Push» er inget unntak. Ja, han Joaquin Phoenix. Wut?
 
I et intervju med VIBE forteller Push hvordan han endte opp med beats fra den skrullete skuespilleren:
 
– Kanye ga meg en bunke beats, og med en gang jeg hørte (Joaquins beat) visste jeg at den var min. Jeg sa til
Kanye ‘Hør, jeg håper ikke du spiller meg denne bare for å vise hvor fet
den er’. Så fikk jeg overtalt Ye til å gi meg den. Det er ingen
produksjon i verden som er bedre enn dette albumet akkurat nå. La oss
være ærlige. My Name Is My Name er verdens best produserte plate. 
 
Nuvel, verdens best produserte plate eller ei – vi har hvertfall trua på at dette blir en av årets råeste rapskiver. (Har du?) I påvente av plateslipp 8. oktober, se Pusha være breial via Joaquin Phoenix og bekmørke «King Push» her:
 

Fun fact: «N****s In Paris»-beaten ble opprinnelig først spilt opp for Pusha, som så takket nay. Så sa Jay & Ye yay. Og alle bare lulz, Pusha that avgjørelse cray. (The end.)
 
Se også: Ønskereprise! Ekte prat med Kanye West i London (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer