Hopp til hovedinnhold
Jenna Orterga og Johnny Depp slar hardt ned pa romanserykter og samarbeid i Beetlejuice 2 med Tim Burton og Winona Ryder
Både Jenna Ortega og Johnny Depp synes dette blir for dumt (Instagram/jennaortega)

Jenna Ortega og Johnny Depp slår hardt ned på romanseryktene

Nei, Jenna Ortega har ikke en greie med den 39 år eldre skuespilleren.

Wednesday-stjernen Jenna Ortega (født i 02) teamer kanskje opp med Johnny Depp (født i 63) sin gode venn og kollega Tim Burton, så vel som hans eks Winona Rider, i den kommende oppfølgeren til Beetlejuice.

Men der stopper også det de to skuespillerene har til felles.

Noe Jenna Ortega er rask med å oppklare.

20-åringen tar til sosiale medier for å avkrefte de ville ryktene som startet da Instagram-kontoen DEUXMOI delte et anonymt tips på en nå utgått Story, som hun hadde fått fra en av sine følgere.

Dette tipset skal altså ha det til at den unge skuespilleren og Johnny Depp har noe på gang. I tillegg til at veteranen muligens også er med i Beetlejuice 2.

Tim Burton Jenna Ortega Beetlejuice 2 oppfolger Wednesday Netflix
Jenna Ortega og Tim Burton (Amy Sussman/Getty Images)

På sin egen Instagram Story, skriver Scream VI-skuespilleren ifølge NME at dette ryktet er helt på bærtur.

«Dette er så tåpelig at jeg ikke engang kan le. Jeg har aldri møtt eller jobbet med Johnny Depp hele mitt liv. Vær så snill, stopp å spre løgner og la oss være», skal hun ha skrevet.

Jenna Ortega er heller ikke den eneste innblandede som avkrefter spekulasjonene.

Til og med temaet til Pirates of the Caribbean-stjernen – som ofte pleier å forholde seg nokså tyst – slår ned på påstandene.

– Depp har verken et personlig eller profesjonelt forhold til Ortega i det hele tatt. Han har aldri møtt eller snakket med henne. Han er ikke involvert i noen prosjekter med henne, og har heller ingen intensjon om det, lyder uttalelsen fra en representant.

De mener også at det hele er et ondsinnet forsøk på å ytterligere skade skuespillerens karriere og rykte.

Johnny Depp Lily-Rose Depp
Johnny Depps datter Lily-Rose er bare tre år eldre enn Jenna Ortega (Instagram)

Se også: Amber Heard trekker anken etter rettssaken mot Johnny Depp

– Han er forferdet over disse grunnløse og ondsinnede ryktene som er ment for å skade hans rykte og karriere.

Til tross for at 60-åringen mottok massiv støtte mens rettssaken mot ekskona Amber Heard (født i 87) sto på som verst, har flere riktignok fått et litt annet syn på det hele etter at ting fikk roet seg.

En god del reagerte blant annet på at skuespilleren ble invitert til filmfestivalen i Cannes tidligere i år, for å vise frem sin nye film Jeanne du Barry.

(Le Pacte)

Her svarte han blant annet på spørsmål om han følte seg boikottet av Hollywood.

– Du er nødt til å ikke ha en puls for å føle: «Nei. Ingenting av dette skjer. Det er bare en merkelig spøk.» Når du blir bedt om å trekke deg fra en film du gjør på grunn av noe som bare er en respons på vokaler og konsonanter som svever i luften, ja, da du føler deg boikottet, forklarte Johnny.

Foruten om Jeanne du Barry – som har norgespremiere 3. november – er veteranen ufrivillig aktuell i Netflix-serien Depp vs. Heard.

Se også: Wednesday-stjernen svarer på de grove anklagene

Les mer