Hopp til hovedinnhold
RICHARD SAMLER GAMLEGUTTA OG ER FORTSATT TØFF I TRYNET (EMI) 

Dette er deres første lyd på ti år

RICHARD SAMLER GAMLEGUTTA OG ER FORTSATT TØFF I TRYNET (EMI) 
 
Istedenfor å følge opp sin gedigne The Rolling Stones-samplende hitsingel «Bitter Sweet Symphony», gikk britiske The Verve opp i sømmende grunnet krangling, knark og annet knot.
 
Men i sommer ble det kjent at bandet ikke bare er sammen igjen, de har også spilt inn albumet Forth, som skal ut 18. august.


Videoen til The Verves første singel på 10 år, «Love Is Noise»:

Selv om The Verve har ligget lavt i lang tid, har vokalist Richard Ashcroft gitt ut tre soloskiver, og holdt det musikkrelatert i sitt privatliv; Når han ikke henger med sine bestevenner Noel Gallagher fra Oasis og Chris Martin fra Coldplay, slapper han av med kona Kate Radley fra bandet Spiritualized, mens barna lærer å spille instrumenter.

Chris og Jay-Z er kompiser, men under årets Glastonbury kan det virke som om Ashcroft tok Noels side.
 
– Shoutout til Jay-Z for hans bra konsert, men i kveld er det rock’n roll, sa The Verve-frontmannen fra scenen.
 
Han benyttet også anledningen til å disse festivalsjefen Michael Eavis, ved å referere til hans datter og en annen engelsk gruppe.
 
– Jeg vil takke Emily Eavis for å ha spurt oss om å spille. Jeg håper faren hans skjønner hvorfor han booket oss, jeg tror han var bekymret at vi ikke skulle være like bra som Keane eller noe.

Ashcroft la til at han egentlig respekterer Keane «og alle band».


Videoen til «Bitter Sweet Symphony» fra Urban Hymns, med en ekstra breial og sur Richard Ashcroft, ble fort en klassiker:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer