Hopp til hovedinnhold
Forraeder sesong 3 deltakere Oskar Westerlin David Mokel TV 2 premiere
Oskar Westerlin og David Mokel blir med i Forræder sesong 3 (Oskar Westerlin)

Forræder sesong 3: Her er høstens deltakere

En ny gjeng med lojale og forrædere er samlet.

Sesong 2 av Forræder er knapt over, men allerede nå blir vi introdusert for deltakerne som skal kjempe med og mot hverandre når sesong 3 kommer til høsten.

Og det ser ganske så lovende ut.

Den tredje Forræder-sesongen byr på en god mix av deltakere – fra luringer til skikkelige godsnuter.

Det blir også en reality-debut for flere.

730.no podcast David Mokel Mathilde Ullum podkast
David Mokel på besøk hos 730.no sin nye podcast (730.no)

David Mokel (født i 03) har ikke fått mangel på forespørsler, men til slutt ble altså Forræder programmet han takket ja til. Han for også selskap av Oskar Westerlin (født i 98), som forteller til TV 2 at han ble offer for programleder Mads Hansen sine overtalelsesevner.

Den nye sesongen blir også første gang vi får se det nye stjerneskuddet Viggo Venn (89) på norsk konkurrerende reality-TV.

Den norske klovnen kom nylig seirende ut av sesong 16 av Britain’s Got Talent.

Og han vant ikke bare heder og ære, men en fin sum på 3,4 millioner kroner.

(TV 2/ Espen Solli)

Han blir dog ikke den eneste komikeren som skal prøve å holde maska i Forræder. Skuespilleren og komikeren Marlene Stavrum (Kasko, Ingenting å le av) har derimot ikke planer om å være den morsomste i programmet, men hun skal skru på sjarmen.

– Jeg må skru litt på, for at folk er veldig ofte skeptiske til meg. Det er et generelt førsteinntrykk jeg gir. Får ofte høre at folk tror jeg ikke liker dem. Jeg virker visst veldig sur, så jeg må skru på sjarmen litt, sier hun til TV 2.

Videre får vi muligens også se hvor gode sjarmtrollene og TV 2-programlederne Desta Marie Beeder (født i 88) og Marte Bratberg (født i 89) er til å lyve.

(TV 2/ Espen Solli)

Resten av gjengen inkluderer Carina Olset, Even Northug, Kjersti Grini, Petter «Katastrofe» Kristiansen, Fridtjov Såheim og Morten Thoresen. Bjørg Thorhallsdottir, som for øvrig også blir med i neste sesong av Farmen Kjendis er også på plass. Det er også Karianne Amlie, Michael Andreassen, Tamanna Agnihotri, Frode Grodås, Nils Jørgen Kaalstad, Eva B. Ragde, Jon Martin Henriksen, Tom Egeland og Sunniva Rose.

Sesong 3 av Forræder kommer til høsten, men premieredato er ennå ikke satt.

Se også: Caroline Nitter deler sitt mørkeste partyminne

Les mer