Hopp til hovedinnhold
kanye west adolf hitler nazi van lathan tmz higher learning podcast
Kanye West alias Ye i Miami i mars 2022 (MEGA/GC Images)

Hitler skal ha blitt hyllet av Kanye West på TMZ Live i 2018

Hitler-kjærlighet fra Ye?

Det notoriske TV-intervjuet med Kanye West hos TMZ Live i 2018 er egentlig verre.

Til tross for navnet var TV-sendingen ikke live. De klippet bort en del hvor Kanye angivelig sier at at han elsker Adolf Hitler og nazister. Dette forteller den tidligere TMZ-reporteren Van Lathan, som under 2018-intervjuet har en hard konfrontasjon med Ye, i kjølvannet av at Kanyes Twitter-konto ble låst etter å ha spredd sjokkerende hat mot jøder.

Van Lathan er dog ikke altfor sjokkert.

– Jeg har allerede hørt ham si slike ting før på TMZ, sier journalisten i podcasten Higher Learning som han har med Rachel Lindsay.

– Jeg mener, jeg ble satt ut. For den type prat er avskyelig. Jeg blir satt ut hver gang noen gjør slik. Men når det kommer til [Kanye West], visste jeg at han har det i seg. Fordi da han kom til TMZ sa han de tingene og de tok det ut av intervjuet, forteller Van.

kanye west adolf hitler nazi van lathan tmz higher learning podcast

Kanye West hos TMZ i diskusjon med Van Lathan i 2018 (skjermbilde YouTube)

– Hvis du ser på det jeg sier på TMZ, går det fra at jeg sier noe som «hei Kanye, det du sier her har virkelige, reelle konsenkvenser for livene til folk». Det jeg sier etter det, hvis jeg husker… Det er lenge siden… Er faktisk… «12 millioner mennesker døde faktisk på grunn av nazismen og Hitler og alt det der»… Og så fortsetter jeg og snakker om det han sa om slaveri.

Se Van Lathan fortelle at Kanye West som sier at han elsker Hitler nedenfor.

– Grunnen til at de tok det ut er fordi det ville ikke utgjøre noe mening hvis de behold at Kanye sier at han elsker Hitler og nazistene. Som han sa da han var på TMZ. Han sa noe á la «jeg elsker Hitler, jeg elsker nazister». Noe i den dur. Og de tok det bort fra intervjuet av en eller annen grunn. Det var ikke min avgjørelse, sier Van.

Kanye West har bipolar lidelse. Mange personer med samme diagnose tar til sosiale medier og understreker at det ikke er noen unnskyldning for antisemittisk hat og rasisme, og at slike påstander er med på å spre falsk informasjon om mental helse. Ye selv sier at han… «Blir såret hvis folk spør om jeg er okay».


Jack Antonoff om Ye etter tweeten om jøder: «Kanye [er] en liten bitch»


Før Twitter begrenset hans konto, gjorde Meta det samme med hans Instagram-konto. Igjen blant annet grunnet antisemittisme. «Jeg skal bruker deg som et eksempel for å vise det jødiske folket som fortalte deg å ringe meg at ingen kan true eller påvirke meg», skriver Ye på en tekstmelding til Diddy som han poster på IG. «Jeg fortalte deg at dette var krig.»

OPPDATERT: Kanyes bestevenninne Candace Owens hevder at JP Morgan har brutt med Yes selskap  Yeezy, LLC.

jp morgan yeezy candace owens twitter kanye west hitler nazism van lathan tmz higher learning podcastI brevet nedenfor, som hun poster på Twitter, ber banken han om å finne en annen bank. De spesifiserer ikke hvorfor de ikke lenger ønsker å ha dollarmilliardæren som kunde.

jp morgan yeezy candace owens kanye west hitler nazism van lathan tmz higher learning podcast


Onsdag kveld var Ye på plass i Nashville på premieren til Candaces film The Greatest Lie Ever Sold: George Floyd and the Rise of BLM.

Pussig nok gikk han på den røde løperen sammen med Ray J.

(Og Kid Rock.)


Nedenfor svarer Van Lathan en Instagram-bruker som faktisk lurer på om White Lives Matter.

van lathan kanye west hitler nazism tmz higher learning podcast


Kanye West 2022 er ikke Kanye West 2005.

– George Bush does not care about black people


I går dro Kanye West og spiste alene, uten vakter, i South Central Los Angeles. Nærmere bestemt på Granny’s Kitchen Southern Style Soul Food.

Kanye west Grannys Kitchen Southern Style Soul Food ye

(Granny’s Kitchen Southern Style Soul Food)

Det ser ut som Ye er sulten.

Restauranteieren sier at han nå skal sette opp prisene etter det celebre besøket 🙂


Den nye podcasten til 730.no har Adrian Sellevoll som gjest denne uken: Her forteller bergenseren blant annet om natten han fikk en pistol i pannen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer