Dette betyr timeglass-emojien på Snapchat

30. mar 2016 kl. 00:00
DEN DER, ALTSÅ (TECHINSIDER)


Ny dag, ny Snapchat-oppdatering.


Appen har det siste døgnet forbedret chat-funksjonen, og gir deg nå mulighet til å ringe og sende lydklipp, sende teite klistremerker og et par andre ting i det de kaller Chat 2.0.

I tillegg har Snapchat forbedret (?) MyStory-funksjonen, og lar deg nå se alle vennene dines historier på rad, uten å trykke deg inn på de forskjellige én etter én. 

Fiffig nok, men det folk er mer nysgjerrig på er det nye timeglasset ved siden av venne-symbolene. (Som at hjertene, stjernene, smilefjesene og alt det andre ikke var nok…) 

FUN FACT: De nye lydene i chatten er laget av zelveste Zedd

DEN DER, ALTSÅ (TECHINSIDER)
 
Timeglasset betyr enkelt og greit at en såkalt «snap streak» du har snart løper ut. Det vil si at det er fare for at at de fine symbolene du har ved siden av din bae eller BFF snart kan forsvinne, fordi dere ikke har snappet hverandre det siste døgnet. 


Løsningen er enkel: Send en snap til personen med timeglass, så forsvinner den, og snap-streaken er reddet. (Chat teller ikke!) 


En annen stilig oppdatering er at man nå kan skrive tre linjer i tekst-feltet i en Snap. (Som før er det også mulig å få enda flere linjer ved å lime inn et stort tomt felt fra f.eks. notater.)