Hopp til hovedinnhold

Det viktigste med G Units nye album

 
«I’m ridin’ dirty, but the Bent pimp clean.» Lloyd Banks sier fortsatt endel funny shit, Tony Yayo er fortsatt sjarmerende og morsom (som da han – på albumet – truer de som skjøt på huset til moren hans, mens lillesøster var i kåken, med at han skal get them got for 500 dollar, mens han selv er i London), Fif er Fif og Young Buck er gruppens beste.
 
Eller var. Selv om han er med på G Units nye album T.O.S. – Terminate On Sight, og til tross for at han fortsatt er på G Unit (Records), er han altså ikke lenger med. Synd for de andre.

Noe annet som er synd er at det virker som interessen for oppfølgeren til gruppens, lekre 2003-debut Beg For Mercy er laber. Den kuleste singelen, Rick Rock-produserte «Rider Pt. 2» (featuring Young Buck og 50 Cent som T-Pain), som Fif har «stjålet» fra 40 Glocc, er ikke engang inne på Billboard Hot 100. Et hundre låter, yo.
 
Men magefølelser og hitlister har jugd før. SoundScan pleier dog å være en korrekt indikasjon, så i neste uke får man se hvordan ståa er.


T.O.S.
er helt fint, med nesten bare stødige undergrunnsprodusenter som nå (forhåpentligvis) får litt kake, men det jeg syns er mest interessant med hele prosjektet er at omslaget har fått meg til å skjønne at gruppenavnet «G Unit» skrives uten bindestrek.
 
Nå skjønner jeg hvorfor XXL aldri svarte på min sure leserepost som lurte hvorfor de insisterer på å skrive «G Unit» når alle vet at «G-Unit» er riktig. Kanskje man snart skal begynne å skrive «NaS».
En annen strek 50 Cent visstnok er hypp på å få bort er alle skråstrekene etter navnet på hans selskap. G Unit/Shady/Aftermath/Interscope/Universal betyr at han må dele med veldig mange, og det er liten tvil om at kompis (nå) egentlig ikke (lenger) trenger Dr. Dre, Eminem og Jimmy the Interscope boss.


«Rider Pt. 1»


Stein-i-glasshus-kasting: 50 klager over at Ye kler seg gay.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer