Hopp til hovedinnhold
Stig Brenner er turnéaktuell med EP-en Det var aldri meg (Instagram/ungeferrari)

Stig Brenner x 730.no: – Jeg gleder meg til å være meg selv

Videopremiere med Stig Brenner 🔥

Denne uken fikk vi det etterlengtede EP-prosjektet Det var aldri meg.

Stig Brenner tar oppgjør med artisten og kunstnerskapet vi først ble kjent med i 2015.

Etter en imponerende festivalsommer og fortryllende samarbeid med et av årets største stjerneskudd Tyr, slipper Stig Brenner nok et henrivende prosjekt for å befeste sin posisjon på den norske musikkscenen.


Les også: Disse skal spille på den eksklusive konserten i år ⭐


Det var aldri meg skaper avstand til imaget Stig (født i 90) jobbet under til og med 2020. Etter pandemiåret byttet nemlig Hamar-talentet artistnavn fra Unge Ferrari til Stig Brenner. Dog blir han fortsatt referert til og omtalt som Unge Ferrari.

Det var aldri han, folkens.

Singelen «Ment for Hverandre» handler om hvorvidt en skal følge magefølelsen her i livet. EP-en i sin helhet kan tolkes som en proklamasjon til en tapt kjærlighet. Gjennom fem låter bringes ytterpunkter som hat, hjertesorg og forelskelse inn mot midten i et dyptfølt EP-prosjekt. 

Singelen «Ment for Hverandre» har fått en nydelig musikkvideo som 730.no får æren av å vise for første gang –  videoen finner du nederst i saken <3 

Nedenfor kan du lytte til EP-en Det var aldri meg mens du leser vår prat med Stig Brenner.

Grattis med rå EP! Tittelsporet «Ment for hverandre» har fått en fengslende musikkvideo. Hva handler låten om?

– Den prøver å svare på tanker og spørsmål i hodet, den prøver å beskrive dilemmaet når to personer hører sammen, men også fra hverandre. 

Stig Brenner (Instagram/ungeferrari)

– Når et valg som liksom er riktig å ta føles altfor feil, så er det vel ikke rett. Hvorfor skal vi skilles hvis ingen av oss egentlig vil, vi bare tror det er det riktige å gjøre? Tro kan du gjøre i kirka, vi bør vite før vi setter i gang med drastiske og hjertesårende tiltak.


Les også: Det er langt ifra sad boy hours her – Isah brekker ned Instrument 


Vi får se ulike tolkninger/alter egoer av deg i musikkvideoen. Hva ønsker du å formidle med dette?

– Tanken har vært å utfordre at det i dag føles ut som det ikke holder å bare være seg selv. Jeg blir fortsatt kontaktet av medier og folk som spør etter Unge Ferrari, over to år etter jeg byttet navn. Det virker som om journalister ikke har tid til å google folk lenger, eller at vi har blitt litt desperate etter ekstreme karakterer. Jeg har mange ganger tenkt på om noen hadde merket det om vi bare kledde ut en fyr og sendte ut «Unge Ferrari», en person som ikke finnes lenger.

Stig Brenner eller kanskje en dobbeltgjenger (Instagram/ungeferrari)

– Så da gjorde vi det bare. Det har ikke vært meg på coverne, pressebildene, i intervjuer eller i sosiale medier. Det er heller ikke mine sitater i presseskrivene, selv om jeg synes diktet var veldig fint og skulle ønske det var jeg som skrev det, hehe..

– Vi har også gjort noen stunts her og der, f.eks. å lansere en parfyme med min kroppslukt eller sende en look-a-like til å krangle åpenlyst med en butikkansatt på gata. 

For litt siden sirkulerte det en snutt av Stig som kranglet med en butikkansatt på åpen gate, et stunt mange trodde var ekte. 

– Men, det har også vært slitsomt. Nå gleder jeg meg til å bare være meg selv<3

x Noreg (Instagram/ungeferrari)

Hurra for å kunne være seg selv! Hvordan var innspillingen?

– Det var en deilig dag i Stockholm, med beste Adam Falk og et fantastisk team<3 Ingenting booster egoet ditt mer enn å se fire andre versjoner av deg selv bli til på set. Takk til alle involverte, jeg vet jeg ikke har gjort det enkelt for dere.

Stig fikk P3-prisen av statsminister Jonas Gahr Støre i 2021 og benyttet anledningen til å snakke om rusreformen 👑 (NRK)

Du, Arif, Tyr og Oscar Blesson tok ferden til Dødens Dal i Trondheim på torsdag. Det så heftig ut på sosiale medier – hvordan var stemningen?

– Det var den eneste opptreden til Arif og meg sammen i år, og vi fokuserer på å levere et mye mer eksklusivt sett fremover. Sjeldnere, større og bedre. Og det fikk vi absolutt til her.


Les også: Stig Brenner er lei av ønsker om å være mer folkelig


–  Når man går av scenen og nesten dør av glede, og ser at det samme gjelder for crew som har svetta og blødd for å få til dette showet, da er jeg i himmelen. Tror ikke det var en person som ikke hadde det fantastisk. Takk til alle som kom<3

Apropos konserter; 730.no – og fansen din – ser frem til turnéen din. Hva kan vi forvente? 

– Det er en versjon av spektrum showet, skreddersydd for litt mindre scener, med bandet mitt (Anders og Live<3), kulisser, gamle klassikere + nye ferske låter, og jeg ville prøve å besøke steder jeg kanskje ikke drar til så ofte.

– Håper folk vil komme å se og støtte, tror ikke du kommer til å angre <3

Dere hørte det her først, folks! Billetter til turnéen (Inkludert Køben og Stockholm) kan kjøpes her

Sjekk også ut videopremieren til «Ment for hverandre» med Stig Brenner nedenfor.

 

Les også: Britz til 730.no: – Jeg vil samarbeide med Jan Teigen

Les mer