Hopp til hovedinnhold
sydney sweeney topless scenes bullying online euphoria the voyeurs
Sydney Sweeney (Instagram/sydneysweeney)

Sydney Sweeney vs. troll: Tagger familiemedlemmer på bilder fra hennes nakenscener

Sydney Sweeney mobbes på nettet fordi hun kler av seg som skuespiller.

Selv slektningene til Sydney Sweeney (født i 97) tuktes av troll grunnet hennes intime scener i Euphoria og The Voyeurs.

– Det går så langt som at de tagger familien min. Kusinene og fetterne mine trenger ikke å se det der. Det er fullstendig avskyelig og urettferdig, sier Sydney Sweeney til GQ.

I Euphoria blir hennes karakter Cassie Howard seksualisert og sett ned på av de andre på skolen. Det samme skjedde med Sydney da hun selv gikk på videregående.

Euphoria sesong 3 season 2 HBO Max premiere Los Angeles January 5 2022 Zendaya Sydney Sweeney Jacob Elordi Dominic Fink

Sydney Sweeney med Maude Apatow, Jacob Elordi og Dominic Fike på arrangement for Euphoria sesong 2 i januar 2022 på Goya Studios i Los Angeles (Jeff Kravitz/FilmMagic)

– Jeg hadde pupper før andre jenter og følte meg frosset ut på grunn av det. Jeg var flau, ville aldri skifte i garderoben og jeg gikk inn i en rolle fordi folk hadde antagelser om meg på grunn av kroppen min. Derfor deltok jeg i alle idretter, studerte veldig hardt og gjorde alt som folk ikke trodde jeg skulle gjøre. Jeg ville vise dem at kroppen min ikke definerer hvem jeg er, forteller hun til GQ.

sydney sweeney ig topless scenes bullying online euphoria the voyeurs

(Instagram/sydneysweeney)

25-åringen føler at det er ironisk at Cassie i Euphoria går gjennom noe av det samme, og at hun selv må oppleve dette igjen irl grunnet en rolle.

– Du har en karakterer som rakkes ned på og blir seksualisert på skolen [i HBO-serien] og så gjør publikum den samme tingen [med meg].

NEVER! EVER! BEEN! HAPPIER!

– NEVER! EVER! BEEN! HAPPIER! (HBO)

Sydney Sweeney sier at dette ikke stopper henne fra å være toppløs når hun føler at det passer for karakteren og handlingen.

– Det er idiotisk. Jeg er en kunstner. Jeg spiller karakterer. Dette gjør at jeg får lyst til å spille karakterer som gjør folk forbanna, forteller hun.

Skuespilleren, som i år presterte å få dobbel Emmy-nominasjon, både for rollen som Cassie Howard i Euphoria og Olivia Mossbacher i den nye HBO-suksessen The White Lotus, slår ned på påstander om at Euphoria-skaperen Sam Levinson presser henne til å kle av seg.

Sydney Sweeney på Oscar-festen til Vanity Fair i Beverly Hills i februar 2020 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Sydney Sweeney på Oscar-festen til Vanity Fair i Beverly Hills i februar 2020 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

– Folk som [påstår det] er ikke på settet. De vet ikke hva som skjer. Jeg stoler så mye på Sam når det kommer til det han gjør med Cassie. Det føles virkelig godt som en kvinnelig skuespiller å kunne stole på en filmskaper fordi dette er med å forandre hele erfaringen.

Sydney Sweeney røper ikke noe om hemmelighetsfulle Euphoria sesong 3. Utenom å bekrefte at hun er med.

sydney sweeney savage x fenty topless scenes bullying online euphoria the voyeurs

(Savage X Fenty)

Sydney Sweeney føler seg fortsatt som en underdog, og at hun ofte blir tatt mindre seriøst fordi hun sier ja til nakenscener.

Utenom Cassie i Euphoria, skapte hun også overskrifter som Pippa i den erotiske thrilleren The Voyeurs.

– Folk glemmer at jeg spiller en karakter. De tenker «å, hun er naken på skjermen, hun er et sexsymbol». Og jeg kommer meg ikke unna det… Jeg har ingen problemer med å gjøre disse scenene, og jeg vil ikke slutte å gjøre dem. Men jeg skulle ønske det var en enklere måte å ha en åpen samtale om hva vi antar om skuespillere i bransjen, sier hun til The Hollywood Reporter.


I videoen nedenfor ser du Sydney gråte på telefonen med moren når hun får vite om Emmy-nominasjonene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

Les også: Her er alt vi vet om Euphoria sesong 3

Den unge veteranen, fra den lille byen Spokane i Washington, forteller heller ikke hvordan hun klarer å sjonglerer alt hun nå filmer. Nesten samtidig.

Sydney Sweeney og Michael Mohan, som sammen laget den erotiske thrilleren The Voyeurs, begynner å filme The Nun 3 horrorthrilleren Immaculate i Roma i januar. I filmen, som er den første Syd produserer, spiller hun Cecilia; en dypt kristen kvinne som til sin store glede får plass hos et berømt italiensk kloster. Men Cecilias varme velkomst tar en brå 180 når hun merker at hennes nye hjem skjuler mørke og grusomme hemmeligheter.  

Sydney Sweeney the handmaids tale hulu Euphoria season 3 HBO Max Cassie Howard Madame Web The Voyeurs The White Lotus Norge

Sydney Sweeney som Eden Spencer i The Handmaid’s Tale (Hulu)

I vinter skal Sydney også filme The Registration, basert på romanen med samme navn fra debutanten Madison Lawson. Den dystopiske thrilleren foregår i et samfunn hvor alle har lov til å begå ett drap. Hvis du registrerer offeret og deretter fullfører drapet innen fjorten dager.

Før det får vi se henne i Spider-Man Universe-filmen Madame Web. Her spiller hun mot Dakota Johnson (alias USAs svar på Renate Reinsve). Samt Emma Roberts (American Horror Story), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Netflix-filmen Sweet Girl), Tahar Rahim (kommende Napoleon-filmen til Ridley Scott) og Mike Epps (You People).

Sydney filmet nylig National Anthem, hvor hun spiller mot sin bestie Halsey, som spillefilmdebuterer. I tillegg til Eric Dane alias Cal Jacobs i Euphoria. Filmen handler om en vill jakt på en verdifull magisk gjenstand.

Som om ikke det er nok, går hun i Jane Fondas ikoniske sci-fi-sko i en eventyr reboot: Sydney Sweeney blir Barbarella 🔥

Les mer