Hopp til hovedinnhold
STEPH JONES (PASCAL GUYON)

– Det ble ikke noe sjoko på meg

Texas-gutten Steph Jones har forlatt Ludacris’ label DTP etter to år med venting, og forsøker seg med singelen «Beautiful» alias «B E A utiful», som han har produsert sammen med Pascal Guyon. Låten har et parti som minner om a-has «Take On Me». Kanskje? Litt?

Derfor passer det bra å ha med en norsk jente i videoen, som skal hylle «alle slags type kvinner».

Norske Belinda Jakobsen, for folk i Kristiansands-området kjent fra NRJ, er med i snutten, og forklarer 730 hvordan det skjedde.
– Jeg lå hjemme sykemeldt på død rygg og surfet litt for mye på nettet. Da så jeg tweets fra Steph og (kjæresten) Jordin Sparks om at man kunne sende inn bilder dersom man var over 18, bodde i Los Angeles og hadde lyst å være med i hans musikkvideo, forteller Belinda til 730.

– Jeg husker ikke helt at jeg sendte inn bilder, men så fikk jeg mail om at jeg kunne komme på casting påfølgende mandag, haha. Jeg hadde jo ikke sjans, så jeg svarte takk, men at jeg bodde i Norge og ikke kunne. Da fikk jeg enda en mail som sa at de gjerne ville ha meg med likevel, hvis jeg kunne komme på shooten. Så jeg skypet litt med Steph denne dagen for å høre hva videoen ville inneholde, likte det jeg hørte og kjøpte en billett til LA onsdagen etter, og reiste ned på torsdagen.

Belinda har vært med i norske videoer, men synes denne var mer stas. De andre jentene har «jobbet med» Katy Perry og James Blunt, og stylisten på settet er fast stylist for serien Glee.

Steph er angivelig fortsatt sammen med Jordin Sparks, noe som kanskje er årsaken til at Belinda ikke bollet seg med den hunky sangeren.

– Jeg fikk meg ikke noe hot chocolate fra Steph, dessverre, for jeg har troa på at min vanilje og hans sjokolade hadde blitt en særdeles god dessert, konkluderer Belinda. Se Steph Jones’ William Tiki-regisserte video med gladjenta fra Sørlandet:


Fun fact: Steph spiller en kjip kjæreste i musikkvideoen til den norsk-barbadiske hitsingelen «Impossible».

Ufun fact: Ifølge pretty boy’ens nettsted har han sonet 25 måneder i fengsel i Frankrike. 

Les mer