Hopp til hovedinnhold
Mikkel fra Broiler var blant de beste (Instagram/mio)

Det beste fra FREDAGSFJAS 2019 ✨

Vi mobiliserer til mer fjas i 2020 med et tilbakeblikk på favorittene fra 2019.

I spalten Fredagsfjas tar vi en prat med kjente fjes vi liker godt, og de gir oss innblikk i alt fra sitt mørkeste partyminne til sine beste helgetips. Før inngangen til årets første helg, har vi samlet en rekke favoritter blant favorittene.

Greia er relativt enkel: (semi)faste spørsmål som genererer vidt forskjellige svar. Her er våre favorittsvar fra 2019.

Hva er ditt favorittantrekk? 

Stian Blipp med et Stian-Blippete svar:

– Et som jeg må forsvare. Noen ganger ser jeg meg selv i speilet før jeg går ut og tenker «denne kommer du til å få nokke drit for. Wear that shit like a baws!».

View this post on Instagram

Jamina: i dag skal vi ut blandt folk, så ta på deg noe som ikke tiltrekker seg så mye oppmerksomhet ⁣⁣ Meg: Got it!

A post shared by Stian Blipp (@stianblipp) on

Linnea Myhre spoke the truth:

– Jeg liker å gå så løst som mulig, og bruker aldri stramt med mindre jeg virkelig må. Livet er for kort til å pynte seg hjemme.

Hvem vil du helst våkne med? 

Philip Emilio gjorde oss varm om hjertet:

– Mitt livs kjærlighet eller alene.

Hvem vil du helst IKKE møte i helgen? 

Samme fyr ga oss også svaret alle er enige i:

– Folk som gir karriereråd og er stygge mot andre på fylla.

View this post on Instagram

🦉 Asian tourist med @akam1k3

A post shared by Philip Emilio (@philemil) on

Topp 3 mennesker du ville invitert hjem på middag? 

Tvilling og Norges Kardashian Vita vil ha storaften som singel:

– Robert Stoltenberg, OnklP og Jon Almaas. Jeg er singel, så da må jeg ha tre menn på middag, haha!

Hva er helgas vorspill-anthem(s)? 

Den svenske kjekkasen Felix Sandman med hyyype låttips:

– Hvis jeg skal bli pumped, så må det bli FISHER – «Losing it». Kompisene mine og jeg hører alltid på den før vi skal ut. Vi spør om DJ-en kan spille den når vi er på klubben også. Vi er der, liksom. Den er hyyype.

Hva er helgas nachspill-anthem(s)? 

Stian Blipp sa det alle tenker:

– Der er jeg en enkel fyr. Bare copy-paste spillelisten fra Heidis Bierbar, så er jeg strålende fornøyd. Om det er gitar til stede, så må folk lide seg gjennom «Mr.Big – To Be With You» fra yours truly.

Hva spiser du helst og hvor? 

Tidligere (💔) programleder i P3morgen og all-over-good-guy Ronny Brede Aase ga solide Oslo-tips:

– Izakaya har fantastiske japanske smårettar og fantastisk stemning, Lofthus Samvirkelag har byens beste pizza. Eg og Fellman har alltid ein søndag i året på den ekstremtrivelege franske restauranten Chez Colin. Og så har Kverneriet og Døgnvill fremleis byens beste burger.

Hva drikker du helst og hvor? 

Linnéa Myhre med årets søteste historie om hvordan 730.no spilte en liten rolle i forholdet til kjæresten Sondre Lerche.

– Drikker helst prosecco hjemme i godt selskap, eller god, dyr hvitvin på Terretoriet.

– Fun fact: før jeg kjente Sondre, leste jeg DENNE spalten med akkurat dette spørsmål, hvor han sa han likte Prosecco. Det hadde jeg aldri smakt før, som endte med at jeg gikk på polet og spurte om de hadde Prosecco.

– Kjøpte det ikke, da, fordi det hadde bobler i seg og jeg var overbevist om at jeg var allergisk mot bobler på grunn av en uheldig Champagne-opplevelse tidligere. Men noen år senere lærte jeg at Prosecco var det beste, og det av Prosecco-prinsen sjøl/Sondre. Thank u 730.no <3

View this post on Instagram

God helg fra Hollywood💫 📷 @jensteele

A post shared by Linnéa Myhre (@linniiie) on

Nattmat? 

Jonis Josef med breial preferanse:

– Fitte. Neida. Joda.

Hvem vil du helst våkne med? 

Vi fniste av begeistring da Victoria Karlskås Andersen aka Victoria Nadine avslørte ny kjæreste:

– Må vel fort bli Silas det.

View this post on Instagram

Buongiorno Sanremo🇮🇹

A post shared by Silas (@silasmassa) on

Hva er ditt mørkeste partyminne? 

I tillegg til spise-tips serverte Ronny Breede Aase også det mørkeste innen mørke partyminner, hvor det bare ballet på seg med elendigheter.

– Eg har kasta opp på ein del upraktiske plassar då. Ut av en taxi i fart gjennom Oslo sine gater, utover eit heilt kvartal etter ein betre tapasmiddag med min kjære.

– Og så var det jo den gongen eg moona ut av vindauget på ein russebil gjennom heile Førde sentrum. Det var etter ei flaske heimelaga vin på starten av gjæringsprosessen. Den natta spydde eg så hardt at eg sprengte fleire blodkar i fjeset og måtte på pencilin-kur. Og då elveblesten slo ut i voldsomt omfang den påfølgjande veka oppdaga eg òg at eg var allergisk mot pencilin. Så noko godt kom det jo ut av heile greia.

Hva er det verste du har sendt eller delt fra mobilen etter en fuktig kveld på byen? 

Insta-stjernen Marcus Valeur med overraskende søtt svar:

– Har en hyggelig tradisjon med å ringe farmor faktisk. Hun er mye på rangel selv så vi har mye å snakke om.

View this post on Instagram

The annual gig. Can't wait for next year 🇳🇴🥳

A post shared by MARCUS VALEUR (@marcusvaleur) on

Beste dagen-derpå-tips? 

Mikkel Christiansen alias Mio rundet av året med et  på ekte bra tips.

– 1. Drikk så mye du klarer frem til 00.00, bråstopp og gå over på vann i drinkglass. Da slipper du drikkepress. 2. Dra hjem før 02:00 med noen du faktisk også kunne tenkt deg å møte på andre tidspunkter enn 03.00 i senga. 3. Sov litt. 4. Våkne litt. 5. Ligg helt føkkings stille i 30 minutter etter du våkner. Altså ikke rør deg. 6. Stå rolig opp og kle på deg noe som er for stort.

Dine beste tips for en skikkelig bra helg: 

Kort og godt fra Tuva Fellman:

– Ikke ha noen planer, men si ja til alt!

View this post on Instagram

God søndag da! 📸: @christopheroulie

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

Klikk deg inn her om du vil lese FREDAFSFJAS for days. God helg 🥂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer