Destruktiv norsk debutant

2. jul 2008 kl. 00:00
ELISABETH HAR EN STOREBROR SOM ER FLINK MED KULA (ECCENTRIC)
ELISABETH HAR EN STOREBROR SOM ER FLINK MED KULA (ECCENTRIC)

Denne sommeren blir det lite ferie for Elisabeth Carew, som lanserer sin debutsingel “Destructive”, produsert av Thomas Eriksen, lillebroren til David Eriksen.
Etter en rekke konserter og innspilling av nye låter, har hun endelig rukket å få gjort ferdig musikkvideoen.

Videoen til “Destructive”, regissert av Joon Brandt:

Elisabeth sier til 730 at låten er litt trist, samtidig som den er positiv.

– Den er veldig stemningsfull og drømmende, men den handler hovedsaklig om å måtte gi slipp på noe som betyr mye for deg, fordi det er til ditt eget beste. Jeg tror veldig mange kan kjenne seg igjen her, på et eller annet plan, forteller sangeren.

Videoen beskriver Elisabeth som en “performance-video med sinnsykt fine sett”, og hun er meget imponert over arbeidet til folkene bak prosjektet.

– Først synes jeg vi gjorde en video som var litt mer mer glossy enn selve låta, og i utgangspunktet ønsket jeg meg egentlig en smal, supersær video, men siden jeg er en debutant, bør jeg jo få vist frem ansiktet mitt litt.

Hun legger til at det er deilig å endelig få vist frem videoen til “Destructive”, så hun kan fokusere hundre prosent på neste singel og albumet som etter planen kommer til høsten.