Hopp til hovedinnhold

Design din drømmeboks fra Coca-Cola ♥

Hvordan kan 2021 bli et godt år for deg og de du er glad i?

Vi legger et mildt sagt krevende år bak oss og ser fremover. Våre venner i Coca-Cola ønsker å fokusere på det positive, noe de nå gjør i den globale kampanjen Open To Better.

Via nettstedet til Coca-Cola kan du nå designe din helt egen boks med verdens beste brus – selvfølgelig med eller uten sukker.

På brusboksen legger du inn et personlig løfte til deg selv eller en du bryr deg om. Trykk bestill, og vips! Så får du en unik leskedrikk i posten etter bare noen dager.

Du kan designe boksen med nyttårsforsett, mål og drømmer, eller bare noe du har lyst til å gjøre mer av, eller annerledes, i fremtiden. Du velger selv om brusen er til deg selv, eller om du vil gi den som gave.

Bestill din helt personlige boks med Coca-Cola her!

Bokser med forskjellige løfter er også tilgjengelig i butikker i en begrenset periode.

Coca-Cola teamer opp med blant andre Katy Perry og norske favoritter som Vegard Harm og Tone Damli for å spre det gode budskapet

– Coca-Cola kombinert med motiverande budskap passar meg heilt ypparleg, sier Tone Damli.

– For det første er Coca-Cola uten sukker ein av mine små avhengigheitar i kvardagen, for det andre er eg alltid ute etter nye fine mål og strekke meg etter. Eg har lyst at vi kan inspirere kvarandre til og sette oss fine nyttårsforsetter som handlar om det indre i staden for det ytre, avslutter hun.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐀𝐌𝐋𝐈 (@iamtonedamli)

En som vet alt om å forbedre sitt eget liv er Kristiane Aateigen alias forfatter og Instagram-dronning @SnilleGucci

– Coca-Cola sine produkter er noe som mange av oss ser hver dag, noe vi har til felles i hverdagen. Da er det ekstra hyggelig at det står noe oppmuntrende på brusen som vi har nytte av å minne oss selv på, og kan dele med andre, sier Kristiane.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Kristiane (@snillegucci)

Sammen med Tiësto og Aitana har Katy Perry laget en helt ny versjon av låten «Resilient» for Coca-Cola

– For meg handler denne kampanjen om å vokse gjennom utfordringer. Jeg tror at låten «Resilient» passer bra fordi å være utholdende (resilient) gjenspeiler det å reise seg på nytt og å komme seg gjennom utfordringer, sier Katy Perry.

– Jeg elsket perspektivet om å stå sammen, som Aitana la til i sangen, og hvordan det utvikler budskapet om viktigheten av å fortsette å være sterke, sammen. Det handler ikke alltid om personlig utvikling, vi trenger å vokse sammen også, sier Katy Perry.

Katy avslører også at hennes løfte er å meditere.

Du kan høre Coca-Cola-versjonen av «Resilient» nedenfor.

https://www.youtube.com/embed/KJvmdDBrXNU

Bestill din helt personlige boks med Coca-Cola her!

 

Les mer

Nyeste saker fra 730.no