Hopp til hovedinnhold
Euphoria sesong 3 Barbie Ferreira og forklarer hvorfor hun forlot Euphoria sesong 3 HBO Kat Hernandez Sam Levinson
Barbara Seppe Ferreira som Kat Hernandez, Alexa Demie som Madeleine Perez alias Maddie i Euphoria (HBO)

Barbie Ferreira forteller hvorfor hun dropper Euphoria sesong 3

Skuespilleren sluttet etter snakkis om dårlig stemning på sett.


OPPDATERT: Når har Euphoria 3 premiere? HBO-sjefen forteller hva som nå er planen


På denne tiden i fjor begynte det å florere rykter om at det ikke bare vare fryd og gammen bak kulissene til Euphoria, spesielt ikke mellom Barbie Ferreira og serieskaperen Sam Levinson.

Selv om Barbie til en viss grad avkreftet den dårlige stemningsrapporten, helte hun for mange bensin på bålet da hun noen måneder senere annonserte at hun forlater HBO-serien.

Nå forklarer dog Barbie Ferreira nøyaktig hvorfor hun tar farvel med Kat Hernandez.

Så vel som å adressere ryktene om dårlig stemning. Igjen.

Barbie Ferreira Kat Rue Cassie Lexi sydney sweeney zendaya alexa demie maddy euphoria season 3 hbo norge
Godgjengen <3 (HBO Max)

Ordet på gaten skulle ha det til at Barbie beefet med Sam fordi de var uenige om hva som skulle skje videre med karakteren hennes. Mange seere la merke til at skuespilleren hadde en langt mindre rolle i seriens andre sesong. Ifølge et av ryktene skulle Barbie ha vært såpass misfornøyd at hun på et tidspunkt stormet av sett etter en krangel med serieskaperen.

I podcasten Armchair Expert forteller dog skuespilleren at hun føler hun har blitt sugd inn i drama som ikke eksisterte. Hun presiserer også at hun på ingen måte var noe offer, og at alt er i den skjønneste orden.

– Jeg ble på en måte sugd inn i dette dramaet som jeg aldri ba om å være en del av og som jeg aldri snakket om. Jeg har den tankegangen at hvis det ikke eksisterer så snakker jeg ikke om det. Det blir som å helle bensin på bålet. Det har fått sitt eget liv. Ikke tro på alt du leser, sier Barbie i podcasten.

Videre oppklarer hun at hun heller aldri stormet av sett.

– Jeg forstuet anklen min en gang og måtte dra for å ta røntgen. Kanskje det er det de mener?

Når det gjelder hvorfor hun forlater serien sier skuespilleren at det ikke var noe vei å gå videre med karakteren hennes.

Barbie Ferreira aka Kat Hernandez euphoria season 3 hbo norge
(HBO Max)

Se også: Dette vet vi om Euphoria sesong 3

– Jeg tror ikke det var noe sted for [Kat] å gå videre. Det er steder vi kunne tatt henne, men jeg tror ikke det hadde passet i serien. Jeg vet ikke om det ville vært rettferdig overfor henne, og jeg tror vi begge visste det. Jeg ville virkelig ha muligheten til å ikke bare være den feite bestevennen. Det er ikke noe jeg vil spille, og det tror jeg ikke de [seerne] ville heller.

Euphoria-stjernen forteller riktignok at både hun og Sam slet med å finne en fortsettelse for Kat i sesong 2. Hun nevner blant annet at serieskaperen skriver ting han kan relatere seg til, og hun tror ikke at han relatere seg til Kat.

– Det var faktisk ganske vondt å se på det og se at fans ble opprørt. Jeg føler kanskje at jeg ble litt lengre enn jeg burde. Så, for meg føles det godt å tenke at jeg ikke trenger å bekymre meg om dette. Ingen av oss trenger å bekymre oss om det, fordi det er bare slitsom, sier Barbie.

Barbie Ferreira euphoria season 3 Kat Hernandez
(Instagram/barbieferreira)

– Først var jeg sånn; herregud, jeg er en flopp, jeg er en taper. Men det har virkelig bare vært en god ting.

I podcasten forteller også Barbie at en sesong av Euphoria tar omtrent ni måneder å spille inn. Ettersom hun ikke får anledning til å begi seg ut på andre prosjekter under innspillingen synes hun heller ikke at det ga mye mening å kaste bort et helt år på en karakter som stadig fikk en mindre rolle.

Forståelig det.

Det må vel også sies at Barbie på ingen måte flopper etter fratredelsen i HBO-serien. Skuespilleren har allerede flere prosjekter på ferde.

Se også: Barbie Ferreira teamer opp i remake av bannlyst skrekkfilm med Stranger Things-stjerne

Nyeste saker fra 730.no

Les mer