Hopp til hovedinnhold
JARED LETO FRA 30 SECONDS TO MARS (EMI)

– Denne videoen er mitt kjærlighetsbrev

Når man er Hollywood-hunk er det ikke like lett å lede oppmerksomheten på bandet man spiller i. Det kan Keanu Reeves og hans Dogstar skrive under på.

Men Jared Leto, kjent fra filmer som Fight Club, Panic Room og American Psycho, har gjort det bra med 30 Seconds to Mars, gruppen han startet i 1998, hvor han synger og spiller gitar.

I forbindelse med deres tredje album, har den 37 år gamle skuespilleren og vokalisten igjen tatt på seg regissørhatten og aliaset Bartholomew Cubbins og laget en ambisiøs video, nå for deres nye singel «Kings and Queens».

– Vi har vært i Kina og laget en 14 minutter lang kortfilm (for låten «From Yesterday»), og så dro vi til nordpolen og satt på toppen av isen som smeltet under føttene våre (i videoen til «A Beautiful Lie»), sier Jared til MTV i forbindelse med den nye videoen.

– Så hvis vi dro et annet sted ville det bli som å jobbe for Travel Channel eller noe. Det var på tide å snu kameraet på vår hjemby, og mer eller mindre lage et kjærlighetsbrev til Los Angeles og feire denne delen av verden.

På denne måten har Hollywoods svar på U2 også spart mye penger.

Den sykkelfylte snutten til «Kings and Queens» er likevel lekker:

Fortsetter nedenfor.


Albumet This Is War kommer i salg 6. desember, med 2000 – to tusen – forskjellige omslag med bilder av fans fra hele verden. Settet er produsert av Flood (U2, Depeche Mode, Nine Inch Nails) og Steve Lillywhite (The Rolling Stones, U2).

Utenom Jared består 30 Seconds to Mars av broren Shannon Leto på trommer og Tomo Miličević på gitar. Deres kompis Kanye West gjester den nye platen.
Bonus:Kanye West: – Jeg mener, fuckin’ Jared Leto? Han er en kompis, men han skulle ikke vunnet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer