Hopp til hovedinnhold
PUPPEJENTER PÅ SIDE 3 I UK-AVISENE ER OKAY, MEN DETTE ER STØTENDE (ITV)

Denne Lady Gaga-opptredenen fikk 260 klager

PUPPEJENTER PÅ SIDE 3 I UK-AVISENE ER OKAY, MEN DETTE ER STØTENDE (ITV)

Søndagens The X Factor UK-opptreden med Lady Gaga ble dårlig mottatt av mange seere. Ofcom – Storbritannias regulerings- og konkurransemyndighet for kommunikasjonsindustrien – og kanalen ITV fikk tilsammen 260 klager, ifølge BBC.

Klagene kom ikke fordi Gagas nye singel «Venus» er svakere enn hennes forrige, «Applause», men fordi seerne mente New York-jenta var for freidig kledd.

Se opptredenen her.

Fortsetter nedenfor.

Gaga benyttet også anledningen til å klemme X Factor-dommer Sharon Osbourne, og ga henne bursdagskake til ære for datteren Kelly, som Gaga lenge har beefet med.


Se monstermor klemme Ozzys kone nedenfor.

Kelly tok dog ikke imot fredstilbudet og twitret blant annet: «Ikke for å være utakknemlig, men hvorfor sende meg en bursdagskake via moren min på andre siden av jorden? #JustSendItToME #LoveNotWar»… «Eat my shit», «Hypocrisy»,
#StefaniStopIt!», «Du er så langt bak at du tror du er først… I live for a #Cause not for the #Applause!!!!!!».

Gaga svarte at hun ikke visste at det var Kellys bursdag før samme ettermiddag, og at hun ville forsøke å skvære opp, og la til «gratulerer med dagen». Da monsterbarna begynte å bombardere Kellys Twitter og Insta med sinna meldinger, ba Gaga dem om å stoppe. «Monstere, vennligst bare fokuser på det positive ved kveldens opptreden og ikke send hatfulle beskjeder. Jeg støtter det ikke. #SpreadLove»

«Venus», som Gaga sier at hun har produsert selv (hmm….), er fra albumet
ARTPOP, som slippes 6. november.


PS: Se sigøyneren Lady Gaga synge om Norge (video)


Se også: 730 med Ozzy Osbourne i London via norsk sanger

Nyeste saker fra 730.no

Les mer