Hopp til hovedinnhold
NICOLE OG HENNES PUSEKATTER LAGER FILMMUSIKK TIL EN FILM SOM ALLEREDE ER UTE (UNIVERSAL)

– Denne filmen forandret livet mitt

Det er ikke mange medlemmer i Pussycat Dolls som folk kan navnet på utenom Nicole. Frontfiguren, som synger det meste alene, har lenge fantasert om en solokarriere, noe deres nye singel indikerer.

Den er kreditert som Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger.

Indiske A. R. Rahman er også med, ettersom det er snakk om en ny versjon av hans internasjonale landeplage «Jai Ho» fra sluttscenen i Slumdog Millionaire.

Les også: Nicole synger sangen til Ina fra Oslo.

I klippet nedenfor forteller artikulerte Nicole at det er en stor, personlig ære for henne å få fremføre låten, ettersom Oscar-vinneren er noe av det beste hun har sett, slik at det var viktig å lage en verdig versjon.

– Da de spurte oss om vi kunne gjøre sangen og ta del i Slumdog Millionaire-prosjektet, føltes det nesten uvirkelig. Jeg så filmen og den mer eller mindre forandret livet mitt.

Produsenten Ron Fair, sjefen for musikkselskapet Geffen, sier til Times Of India at han og Interscopes Jimmy Iovine, kontaktet A. R. Rahman etter at de så Slumdog.

– Vi ønsket å forsøke å lage en god poplåt uten å gå for mye bort fra den originale melodien. Jeg brukte en uke på å redigere sangen, skryter ringreven.

Les også: Freida Pinto sa ja til amerikansk stjernetilbud.

Innspillingen med Pussycat-piken foregikk i London, og Rahman, som var tilstede via webcam fra India, skal ifølge produsenten ha vært veldig positivt innstilt og engasjert.

Filipinsk-amerikanske Nicole, som har fått høre at hun ser indisk ut, forteller til avisen at hun ikke vil kalle sin versjon for en remix, heller en tolkning.

– Jeg ville beholde sangens integritet, men også benytte den sexy musikken som han brukte. Videoen vil bli morsom, lover 30-åringen.

Klippet, som hadde premiere fredag kveld, og som du kan se nedenfor, er skutt av østerriske Thomas Kloss blant gamle tog i Wien, på et sett designet som «Jai Ho»-sluttscenen.

Pussycat Dolls & A.R.Rahman feat. Nicole Scherzinger «Jai Ho (You Are My Destiny)»:


Snok i kulissene til Nicole og pusekattene:

Videoen til originale «Jai Ho»:
Denne uken viste PCD noen indiske moves på amerikansk frokost-TV:

Nicole Scherzinger og hennes gruppe er dessuten aktuell med musikk til filmen Confessions Of A Shopaholic, som også er en versjon av en annen artists låt.

«Bad Girl» er ironisk nok Rihannas duett sammen Chris Brown. Selv om den ikke ble offisielt utgitt, har flere amerikanske radiostasjoner begynt å spille låten.

Hør Nicole og Rihannas to versjoner av samme sang.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer