Hopp til hovedinnhold

Denne appen lar deg ringe og vekke fremmede

Skulle du ønske noen ringte og vekket deg hver morgen? Eller kanskje du vil hjelpe andre? 

Wakie ble først lansert til Android og Windows Phone i høst, men er nå tilgjengelig til iOS/iPhone også. Den litt snodige appen teamer deg opp med fremmede, og sørger for at noen ringer deg (via WIFI) på et forhåndsbestemt tidspunkt. Om ingen er tilgjengelig akkurat da, blir det i stedet lagt igjen en talemelding via telefonsvareren. 
 
Fortsetter under 

Vi har testet appen litt, og akkurat nå kan du bare bli oppringt om du er fra USA, UK, Australia, Singapore, Canada, Irland eller Hong Kong. Du kan derimot ringe trøtte tryner fra disse landene via Norge. Bare last ned, registrer deg og trykk «wake someone now», eller «Notify me when there’s someone to wake». Du får da et push-varsel når det er noen du skal ringe, så er det hele i gang. (Vi måtte vente 1-2 minutter før den første dukket opp.) 

Fortsetter under

Etter 60 sekunder blir samtalen brutt, og hvis man ikke utveksler kontaktinfo får man ikke tak i den andre etterpå. Det er dog et slags forum inne i appen, så hvis du ble vekket av din livs kjærlighet kan du prøve å finne vedkommende der.

Litt rart/teit: Wakies russiske skaper forteller at appen prøver å matche menn med kvinner, og vice versa. En heteronormativ Tinder-aktig vekkerklokke, altså.

Appen skal også være «smart», og etter endel samtaler vil den angivelig gi deg bedre treff. Hva nå enn dét innebærer.

Se også: Instagram filmet reklamesnutt for sin nye app i Bergen (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer