Hopp til hovedinnhold
(MARVEL/DISNEY)

Den nye traileren til Marvels Ant-Man gjør narr av seg selv

(MARVEL/DISNEY)

OPPDATERT: Nå er det som kalles den første «hele» traileren til Ant-Man ute, med Paul Rudd og Evangeline Lilly (LOST, Hobbiten) i hovedrollene. (Se også opp for Michael Douglas!)

YouTubes kommentarfeltet kaller filmen alt fra latterlig teit til fantastisk og overraskende kul, og vi havner trolig et sted midt i mellom. 

 
– I’m Ant-Man… I know… It wasn’t my idea.

Ant-Man er ikke akkurat en av Marvels mest kjente og folkekjære karakterer, men hvis filmen ikke tar seg selv så veldig høytidelig kan dette bli gøy.

Se den nye traileren nå, og mye mer under.  

#NåKoserViOssVELDIG hos Marvel/Disney. 

 
Den offisielle traileren til Ant-Man kommer senere, men som flere og flere gjør, velger Marvel nå å slippe en teaser til selve traileren. 

Dette er dog teaseren til teaseren. Altså teaseren til snutten som skal tease traileren til filmen.


Herregud. 

Hele Ant-Man kommer i sommer, og er regissert av Peyton Reed (Yes Man og Bring it On.)

Paul Rudd og Evangeline Lilly spiller hovedrollene som Scott Lang/Ant-Man og Hope Van Dyne. Evangeline Lilly er mest kjent fra LOST og Hobbiten, mens Rudd har spilt i blant annet Anchorman, I Love You, Man og Clueless. Og ikke minst; han var Phoebes kjæreste/ektemann Mike/Crap Bag i Friends.

T.I. dukker også opp i filmen, i rollen som Dave. I et intervju med V100.7 Radio 7 ville ikke rapperen avsløre mye, men han kunne fortelle at han var en superhelts homeboy

Teasere og teaser-teasere er ofte korte, men sjeldent har vi sett lite av filmen før. Snutten er deler av traileren, bare i maur-størrelse. Kul idé, kjipt å se på. 


Se den knøttlille teaseren til teaseren til traileren til Ant-Man nå: 
 

Oppdatert: Se samme snutt i menneskestørrelse: 


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer