Hopp til hovedinnhold
PÅ TIDE? (NIANTIC/POKEMON GO)

Den nye Pokemon Go-oppdateringen er ute!

PÅ TIDE? (NIANTIC/POKEMON GO)

Oppdatert 13. september: 

I kveld ble Buddy-oppdateringen rullet ut for alle. Så hvis du ikke har fått den ennå er den rett rundt hjørnet. Sjekk Google Play eller App Store dersom app-ene dine ikke oppdateres automatisk.

Oppdatert 10. september:

Halvannen uke etter nyheten er «Buddy»-funksjonen nå live. Mange Android-brukere melder om at de allerede har fått den, mens iOS-eiere ser ut til å måtte vente litt til. Trolig kommer den nye versjonen for alle i løpet av det neste døgnet. Har du Android, men ikke fått den ennå? Last ned her

Takket være iPhone har vi ikke testet oppdateringen selv, men ifølge norske brukere stemmer det at du nå får Candy for å gå tur med din «Buddy»-Pokémon. Så mangler du f.eks. Candy for å utvikle en Pikachu til Raichu, kan du nå gjøre en Pika til din «Buddy», og så høste inn Pikachu-Candy mens du er ute og går.

Rykter sier at ulike Pokémon krever ulikt antall kilometer pr. Candy, men ett eksempel er at du må gå 3 km for å få én Bulbasaur-Candy. Altså ganske langt. 

Du velger din «Buddy» samme sted som du finner «Journal» fra hovedmenyen, og kan bytte kompis når som helst. 

Se ferskt skjermbilde nedenfor. 


(TWITTER)

Sak fra 1. september

Ekte prat: Pokémon Go er ikke like gøyalt i dag som da det ble lansert for snart en måned siden. Mange viktige funksjoner har latt vente på seg, men nå kommer én som ser lovende ut: Buddy Pokémon.

Niantic bekrefter at neste store funksjon blir Buddy Pokémon, og oppdateringen antas å komme innen maks et par uker. Trolig innen noen dager.

– Det neste tilskuddet til Pokémon Go blir Buddy Pokémon. Du vil kunne velge din favoritt-Pokémon fra samlingen din og gjøre den til din «buddy», noe som åpner opp unike belønninger og opplevelser i spillet. Buddy Pokémon vil stå ved siden av din avatar på profilsiden, og gir verdifulle bonuser som Candy når dere går sammen. Du kan bytte din Buddy Pokémon når som helst for nye opplevelser, skriver skaperne av app-en.  

Buddy Pokémon kommer til å se omtrent slik ut: 

(NIANTIC) 
 

Den nye oppdateringen gjør dermed det mer verdifullt å komme seg ut døren og gå turer, slik spillet egentlig er lagt opp til. I tillegg til å klekke egg kan du altså samle candy i samme slengen, og i ettertid bruke dem til å booste dine sterkeste Pokémon, eller for å utvikle en sjelden luring du ikke har nok candy til. 

Flere store endringer skal være i vente i løpet av høsten, og noen ekstra smarte spillere hevder at nye funksjoner vil lanseres omtrent hver fjortende dag. 


Rykter sier derfor at oppdateringen kan komme allerede mandag 5. september, men det er ikke bekreftet. 

Se også: Lekker ettroms på Bjølsen med terrasse, sovealkove og 8 Pokéstop i umiddelbar nærhet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer