Hopp til hovedinnhold

Den nye Mariah Carey?

ARIANA GRANDE (REPUBLIC)

 
Med mindre du har nistirret på Nickelodeon eller følger veldig godt med på den amerikanske topp 40-lista, er det mulig at stjerneskuddet Ariana Grande har gått deg hus forbi. Den 20 år gamle Florida-jenta gjorde seg kjent via lettbeinte tv-serier som Victorious og Sam & Cat, og ble så plukket opp av Satan sjøl stjernemanageren Scooter Braun, som også har Justin Bieber og The Wanted i stallen. 
 
Italiensk-ættede Ariana og debutalbumet Yours Truly suser i disse dager oppover salgslistene i USA og Europa, med god drahjelp fra singlene «Baby I» og Mac Miller-gjestede «The Way».
 

Musikkpressen har vært raskt ute med å døpe henne den nye Mariah Carey, og når legendariske Kenneth «Babyface» Edmonds er med å skrive låtene, så blir ikke 90-tallspop-R&B-stemninga dårligere av den grunn.

Fortsetter under.
 

 
 
Yours Truly er pakket med potensielle hits, og en av mine personlige favoritter er «Almost Is Never Enough», som gjestes av Nathan Sykes fra The Wanted. Her får Nathan vist frem sin sjelfulle stemme, og sammen med Adrianas fantastiske falsett smelter vokalene deres sammen som en vakker drøm i øret.
 
Kodak-øyeblikk fra Boca Raton-jentas Instagram:
 

Ariana, Jimmy Fallon & The Roots framfører Broadway-tolkninger av nyklassiske raplåter:

Se Ariana & Mac Miller framføre Big Pun- og Brenda Russell-tjuvlånende «The Way» hos Ellen DeGeneres:

Bli bedre kjent via det søte stjerneskuddets hjemmeside Justin Biebers nye jente går for norske melodier

Nyeste saker fra 730.no

Les mer