Hopp til hovedinnhold
(STEALTH MUSIC)

Den norske jentetrioen Served videodebuterer: – La oss være ung ?

Internasjonalt er jentegrupper à la Spice Girls på vei oppover igjen, først og fremst representert ved kule Little Mix og Fifth Harmony. (Begge kjent fra henholdsvis britiske og amerikanske X Factor.) 

Her hjemme har vi endelig fått oss et par boyband via The Main Level fra Bergen og TV 2-prosjektet Suite 16, men hvor er pop-jentene? 

19-åringene Christine Bergan Yang, Marian Martinez & Thea DeWahl aka Served prøver seg på morsmålet, og slipper i dag musikkvideoen til «La meg være ung» via 730. Se videopremiere nederst, etter vår lille prat med trioen. 

(STEALTH MUSIC)

Hei jenter! Hva handler «La meg være ung» om?  
– Med denne låten ønsker vi å oppfordre alle til å være seg selv! Vi synes det er et viktig budskap og formidle, spesielt når man ser konsekvensene av mobbing blant unge. Vi er nødt til å akseptere og sette pris på at vi alle er forskjellige. Som ung kan man bidra til å skape et mangfold som kan utvikle seg videre. Vi ønsker å leve i et samfunn som gir rom for alle, der alle godtar hverandre og ser forskjellene som finnes som verdifulle.
Hva hadde dere gjort om dere fikk være barn igjen for én dag? 

– Droppe sminke, bh og hæler. Spise is og godteri hele dagen, uten å tenke på vekten. Leve livet som en lek, med null bekymringer for morgendagen.
– En dag som barn ville vi brukt på å utforske verden, uten fordommer. Bruke nysgjerrigheten vår og danne egne meninger om alt, uten andres påvirkning. Og selvfølgelig ville vi tatt helt av på tivoli.
Thea, du er ny i Served etter at Fanny sluttet. Hvordan føles det?
– Da jeg fikk vite at jeg var det nye medlemmet av Served ble jeg utrolig glad. Jeg er så heldig som får jobbe med så mange fantastiske mennesker. Christine og Marian er herlige, og kjemien mellom oss tre var kjempe bra fra første dag. Så ja, det føles amazing!

Hvem vil dere helst bli sammenlignet med?
– Powerpuff-jentene og Totally Spies! De er kule, fine og kjempe gode venner, og i tillegg redder de verden.

– I tillegg ser vi selvfølgelig veldig opp til jentegruppene Fifth Harmony og Little Mix. De har innmari bra stil, og kjempe kule shows, skulle gjerne vært som dem. Allikevel liker vi å tro at vi har skapt vår egen stil, fordi vi er tre JENTER som synger på norsk, og vi mener dette gir en spesiell effekt.

Men tilbake til dere: Skjedde det noe artig under videoinnspillingen? 
– Et av de beste øyeblikkene var når Marian hopper opp på bardisken, og flørter med en stamkunde. Da blir bartenderen sur og skal kaste henne og resten av oss ut av baren. Istedenfor ble selvfølgelig bartenderen sjarmert og begynte å le hver gang han skulle kjefte på henne. Dette taket tok da litt lenger tid enn planlagt, haha.
– Vi brukte 3 dager på å shoote videoen, og det var super gøy! Dette var første gang vi har spilt inn video, skikkelig spennende. Regissøren, Mikkel Gulliksen gjorde en fantastisk jobb, han er virkelig et gull, og vi er utrolig fornøyde med resultatet.

Se videoen til «La meg være ung» via regissør Mikkel Gulliksen: 

Fun fact: Det er Served som synger/korer «jentedelen» på Morgan Suleles «Bare min».

Se også: 730 x Served om debutsingelen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer