– Den fineste New York-videoen dere har sett!

28. mai 2015 kl. 00:00

Se svensk norgesvenninne i Brooklyn.

we never go out of style

Et bilde publisert av Julia Adams (@juliapollyadams)Etter den fine debutsingelen 
«Allt jag nånsin» følger svenske Julia Adams opp med «Som jag».

Sist ble musikkvideoen spilt inn i Oslo, men denne gangen har hun tatt turen til New York, en by som også inspirerte låten. 

– «Som jag» handler om  da min beste venn og jeg reiste på ferie til New York for noen år siden. Vi drakk cappuccino og gikk i tacky klesbutikker, sånne som vi alltid pleier å henge i. Men det føltes ikke som det gjorde før. Vi hadde det ikke like gøy som vi har hatt det før. Vi reiste hjem og sa farvel på flyplassen. Det ble begynnelsen på slutten av vennskapet vårt, og nå deler vi ingenting, etter å ha delt nesten alt etter 7 år sammen, vi mot verden. Alt har sin tid og alt har sin mening, og jeg er glad for at vår siste reise resulterte i en fin låt, forteller Julia til 730 via e-post. 

Å spille inn snutten var vanskeligere enn hun trodde, men Julia er jättenöjd med resultatet.

– Å balansere på Brooklyn Bridge, å lete i tre dager etter perfekt amerikansk pannekakefrokost, og å bli ført bort av politiet da vi gikk oss vill i de farligere strøkene i Brooklyn… Det var verdt ALT for å lage den fineste New York-videoen dere har sett! Den ble akkurat så melankolsk og fin som jeg hadde håpet, og den komplementerer låten bra, synes jeg. Hoppas ni gillar! 

Se premiere på Julia Adams musikkvideo fra NY nå: 

Se også: Aldri mer Avicii for Andreas