Hopp til hovedinnhold
YouTube-er og kjendisdatter Olivia Jade (Instagram)

Den 19 år gamle YouTube-stjernen sleeepes på nettet

Det er mye fanteri i Hollywood om dagen.

Denne uken ble det kjent at skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin, kjent fra henholdsvis Desperate Housewives og Full House (Frusterte fruer og Under samme tak her til lands), er involvert i svindelen som har fått navnet «Operation: Varsity Blues».

Stjernene skal ha brutt loven for å sikre barna sine plasser på eliteuniversiteter: Huffman betalte i overkant av 100 000 kroner for å få eldstedatterens SAT-prøveresultater forfalsket, mens Loughlin angivelig punget ut med fire millioner norske kroner for å få begge døtrene inn på prestisjetunge USC.

Huffman ble arrestert av væpnede FBI-agenter tirsdag denne uken, men er nå løslatt mot kausjon. Skrullemor #2 overga seg til politi tidligere i dag.

Gud bedre.

I forbindelse med skandalen avholdes det i skrivende stund en sertifisert slepefest på sosiale medier – men ikke bare for Felicity Huffman og Lori Loughlin. Også sistnevntes datter, YouTube-stjernen Olivia Jade Giannulli, får så ørene flagrer (#hvisdeterlovåsi).

Saken fortsetter under bildet.

View this post on Instagram

another unforgettable evening 💗@wcrfcure

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Mange synes at den 19 år gamle influenceren, med nærmere to millioner abonnenter på YouTube og 1,3 millioner følgere på Instagram, er ganske ufordragelig.

Det ser nemlig ut til at Olivia Jade er lite takknemlig for skoleplassen moren skal ha betalt millioner for. I en av YouTube-videoene sine forteller kjendisdatteren at hun skal jobbe mye fremover og mest sannsynlig får knapt med tid til skole, men:

– Men jeg vil oppleve kampdager, festene… Jeg bryr meg ikke så mye om skole, som dere vet.

Titt på snutten under 🙂

19-åringen har vært konsekvent også på Twitter:

Kanskje den beste/verste:

Det skal dog sies at Olivia Jade la seg flat og unnskyldte seg i kjølvannet av videoen, og sa at hun var skuffet over seg selv og «klar over hvor privilegert» hun er. Foreløpig har hun ikke kommentert den nyeste skandalen.

I mellomtiden – kos deg med noen av reaksjonene som fikk oss til å humre:

Se også: Kadetten har booket publikums største ønske

Nyeste saker fra 730.no

Les mer