Hopp til hovedinnhold

Demi Lovato hetses etter 21 Savage-gjøn, sletter kontoen sin

TENK FØR DU TWITRER (SONY MUSIC, GETTY IMAGES)

I går kveld ble det kjent at 21 Savage (26) er arrestert i USA, mistenkt for å være en britisk statsborger uten gyldig amerikansk visum.

Vitsene om den sjokkerende nyheten kom selvfølgelig kjapt, noe blant annet Demi Lovato fikk med seg. 

Humoren er stort sett av det uskyldige slaget, og går ut på at man burde sett tegnene på at 21 Savage er britisk, og ikke amerikansk slik vi trodde. 

Popstjernen koste seg så mye med 21 Savage-memes at hun fant dem mer underholdende enn Super Bowl-sendingen som pågikk samtidig, noe som fikk folk til å reagere. 


Offset fra Migos er en av de som reagerer. 

– Memes og shit er ikke morsomt når noen går gjennom greier, skriver han og påpeker at 21 Savage har familie som er avhengig av ham (deriblant to sønner og en datter). 

– Suksessfull svart mann. De prøver alltid å trekke oss ned, skriver han videre, uten å nødvendigvis referere til Demi Lovato.

Wale retweeter 26-åringen og mener at hun, som fikk massiv støtte da hun overlevde en overdose i sommer, burde være litt mer forståelsesfull når andre gjennomgår en krise. 


Kritikken fikk Lovato til å først forsvare seg, for å si deaktivere Twitter-kontoen sin.

Mange negative kommentarer om Demi ble også postet på Instagram, og de fleste er langt drøyere enn vitsene om 21 Savage som startet det hele. 

Demi deler flere av dem via Instagram Story, hvor hun igjen forsvarer seg. 

Se også: 6ix9ine tyster til politiet, gjør barnemoren sint

Nyeste saker fra 730.no

Les mer