Hopp til hovedinnhold
Ikke heroin likevel?

Demi Lovato er våken etter overdosen <3

Et innlegg delt av 730.no (@730no)Historien om Demi Lovato så ut til å få en tragisk slutt i går, men heldigvis endte ikke livet hennes på samme måte som så mange andre stjerner tirsdag 24. juli.

Dagen etter Amy Winehouses dødsdag ble 25-åringen funnet bevisstløs i sitt eget hjem. Helsepersonell skal ha fortalt media at det trolig var snakk om en heroinoverdose, og behandlet henne med Naloxon, en motgift mot opiater (heroin, morfin, kodein, oksykodon).

Nå sier en kilde nær Demi til TMZ at det ikke var heroin, men vil ikke spesifisere hvilket stoff som ledet til overdosen. Demi har tidligere vært åpen om sin avhengighet av alkohol, kokain og oksykodon.

En talsperson for Demi Lovato sier til Buzzfeed News «noe av informasjonen som har blitt delt er ukorrekt», men vil ikke utdype hva det gjelder.

– Demi er våken og med familien sin, som vil dele sin takknemlighet for all kjærligheten, bønnene og støtten hun har fått, sier talspersonen.

– [familien] ber om fred og ønsker ikke spekulasjoner, da hennes helse og bedring er det viktigste akkurat nå.

God bedring, Demi <3

For bare en måned siden slapp Demi Lovato en sang hvor hun ærlig forteller om avhengigheten sin. I mars feiret den tidligere Disney-stjernen at hun hadde klart å holde seg unna rusmidler i seks år.

Se også: I vinter mistet vi fremadstormende Lil Peep etter overdose

Les mer